Életmód

Frizsiderezés az új internetes dili

Ennek sincs az égvilágon semmi értelme, viszont legalább nem életveszélyes, mint az elődei…

Megszokhattuk már, hogy időről időre egyre idiótább internetes fotótrendek bukkannak fel. Ilyen volt a deszkázás, vagyis a lehetetlen helyeken hason fekve egyensúlyozás – ez sajnos emberéletet is követelt –, majd következett a nem kevésbé hajmeresztő baglyozás, de sokan rákattantak arra is, hogy vécébe dugott fejjel fotóztassák magukat, vagy épp nyilvános helyeken essenek hasra, lehetőleg néhány tárgyat is magukkal rántva. Idén tavasszal aztán jött a fahéjkihívás, melynek gyakorlói nagy adag fahéjat próbáltak lenyelni, akár a fulladást is kockáztatva. 

A fridzsiderezés az új internetes dili

 

 

A legújabb mánia pedig a frizsiderezés, amit egy Nicki Minajról készült fotó indított el, melyen a rapper-énekesnő egy nyitott frizsiderbe guggolva pózol. A frizsiderezés hívei ehhez hasonló fotókat készítenek és töltenek fel a közösségi oldalakra, a Facebookon annak rendje és módja szerint több csoport és rajongói oldal is működik témában.

A frizsiderezés nagy előnye a korábbi hasonló dilikhez képest, hogy tulajdonképpen veszélytelen, hiszen csak a fotó elkészítésének idejére kell a frizsiderben maradni. Mi ismét csak azon csodálkozunk, hogy egyeseknek mi mindenre van energiája…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top