Életmód

A nők jobban parkolnak a férfiaknál

A nők nemcsak hogy jobban parkolnak, de szebben is teszik le az autót, csak az átlagos nőnek kicsit tovább tart a manőver.

A nők jobban parkolnak a férfiaknálValószínűleg sok német nő hüledezett a múlt héten, amikor egy német polgármester bejelentette, hogy a kisváros új parkolójában náluk a nők csak bizonyos helyekre állhatnak, írja a Frisky nevű női oldal. Azokat a beállókat ugyanis, ahová nehezebb beparkolni, a férfiaknak tartják fenn.

A legnagyobb angol parkolótársaság viszont bebizonyította, hogy a nők nem parkolnak rosszabbul, mint a férfiak. Összesen 2500 parkoló férfit és nőt teszteltek, és a nők valamivel magasabb pontszámot értek el összesítésben, 13,4-et a húszból, miközben a férfiak csak 12,3-mat. Ráadásul sokkal ügyesebben álltak be tolatva.

A jobb teljesítményt viszont hosszabb időt igényelt, a nők 21 másodperc alatt parkoltak be, ami öt másodperccel hosszabb a férfiak szintidejénél, viszont a végeredmény szebb lett. Minden második nőnek sikerült a két vonal között középre letennie a kocsit, míg ez csak a férfiak negyedének jött össze.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top