Életmód

Gyomlálós randi a legújabb trend

Oldottabbá teszi a hangulatot, ha a társkeresők gazban gázolva találkoznak először.

Gyomláló randi az új trend Egy amerikai farm újfajta ismerkedési lehetőséget kínál azoknak, akik ráuntak a szokványos társkeresési formákra. Az úgynevezett gyomlálós randi során a párra vágyókat egy virágoskertben vagy zöldségföldön eresztik össze, és némi gyorstalpaló után – ahol bemutatják nekik, melyek a gyomnövények – kezdhetnek is gazolni, és persze ismerkedni.

A munka jellege és a körülmények garantálják, hogy a társkeresők minél kevésbé legyenek mesterkéltek. Nem kell – de legalábbis nem ajánlott – kiöltözni, vakolatnyi sminkkel és belőtt hajjal érkezni, mindenkiről jóval hamarabb kiderül, hogy milyen is valójában. Nem kell feszengeni és „bizonyítani”, ha csak abban nem, hogy hány gyomot tudsz kihúznia földből. Ha pedig két ember kertészruhában, könyékig földesen, a gazban gázolva is megtetszik egymásnak, abból még lehet is valami. Ráadásul mindezzel még a farm is jól jár, hiszen a randizók ingyen kigyomlálják a földeket.

Már az első gyomlálós randira több mint negyven 20 és 50 közötti párkereső jelentkezett, az ötletet pedig más farmok is megirigyelték, és máris szervezik a saját gazolással egybekötött társkereső programjukat.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top