Foglalkozása: kényeztető

Kövess minket a facebookon!

f Ajánlom
A fiatal nő abból él, hogy lefekszik a vendégeivel. Méghozzá szexmentesen.
2012. 07. 13. |

Kövess minket!

f Ajánlom
Jacqueline Samuel

Jacqueline Samuel

Forrás: 9WSYR.com 

A 29 éves amerikai Jacqueline Samuel sajátos vállalkozásba fogott a múlt hónapban: óránként 60 dollárért – azaz 14 000 forintért – befekszik egy ágyba a klienseivel, hozzájuk bújik, átöleli, simogatja őket, ennél több azonban nem történik, a nő végig fel van öltözve, és pluszdíjazásért sem nyújt semmiféle szexuális szolgáltatást.

A kényeztetés egy csendes, privát szobában történik, a házban azonban mindig tartózkodik néhány családtag vagy barát, hogy segíteni tudjanak, ha a kuncsaft esetleg tovább akarna merészkedni, mint szabadna. „Ez nem a szexről szól, ezt mindenkivel előre, határozottan tisztázom” – szögezte le Jacqueline egy amerikai tévécsatorna riportjában.

A fiatal nő nem csupán a pénzért űzi a szokatlan foglalkozást, hanem kutatási célból is. A Rochester Egyetem viselkedéstudomány-szociális munkás szakos hallgatójaként azt vizsgálja, hogy az érintés milyen hatással van az emberek mentális és fizikai állapotára. Meggyőződése, hogy az érintés gyógyít, és néhány perc kényeztetés akár öt napra is enyhíti a stresszt. 

Jacqueline ugyanakkor azt tapasztalja, hogy ez emberek általában félnek az érintésektől, és küldetésének érzi, hogy ezen változtasson.

Olvass tovább

Hozzászólások

Torolt_felhasznalo_350957 2012-07-13 17:24

mindenképpen. végülis örülök, hogy téma a stílusom , a rossz hír is hír. :D

rockcica 2012-07-13 17:23

Szerintem ez aranyos ötlet!

Egy csomó pasi fizet a dugásért, de van olyan, aki a szerethiány miatt megy prostihoz, mert otthon nem kapja meg, akkor miért ne fizethetne ezért is? Főleg hogy a leányzó még hallgató is, duplán jól jár, mert keres is vele, (ezek szerint van rá igény) és tudja tanulmányozni az alanyokat.Sok mufurc, hideg nő van, akiktől a pasik hosszú távon falra másznak (bár lehet elsőre vonzó egy kőszikla, mert meg kell hódítani) de azért a férfiaknak szükségük van arra hogy szeretgessék őket, és ölelgessék.Az én párom is ha hazajön a melóból, és ágyba kerülünk, mindig igényli hogy cirókázzam...(szerencsére ő is engem, mert én is imádom ha simiz):)

mickamacka 2012-07-13 16:13

tök reakciós vagy. 

 

Tudod, alapból ez egy beteg világ. Sok egyedülálló emberrel...talán az egyik legrosszabb statisztikával rendelkező ország mi vagyunk családalapítás terén. (Merem állítani, pedig nem ismerem az erre vonatkozó statisztikát.)

 

Ahogy egyre több ember lesz egyedülálló, egyre inkább magányos, annál inkább szükség van valamilyen megoldásra...és ez kitermeli a saját maga iparágát. 

Még mindig szelídebb ipar ez, mint a kocsisoron állni.

 

A magyarok fiatalabbik rétege lassan már azt sem tudja, hogyan és hol kellene ismerkedni, hogyan kell egy kapcsolatot fenntartani, alkalmazkodni, elköteleződni, felelősséget vállalni...szerinted hova vezet ez? 

Sok boldog single-hez? ...ja igen, karrier, meg miegyéb, modern élet, jó cuccok...egy ideig bizonyára...aztán jönnek a gondok.

 

Meglátjuk, mi lesz ebből a baromi izgi single világból húsz év múlva.

 

UI.:

Ez a fórum pedig egy hatalmas "segglyuk"...idézve Téged.

Ahogy a Te véleményed is egy szelet belőle, úgy másoké is.

Ha Te elmondod a nem túl kedves véleményed, mondja el más is.

Vagy előbb Te döntesz a vélemények létjogosultsága fölött? 

flygandeangel 2012-07-13 16:04

Nem, a szavaknak erejük van. Sokszor. Máskor meg csak üres szavak. idézet: manna_voltam (24) 2012-07-13 15:52:03

 a szavaknak erejük van.

 

Ezzel el is a somatikus suggestio modszere . 

varrólány 2012-07-13 16:03

Kutatási célból én is keresek kényeztető férfit.:)

 

Szexmentesen persze!

Amarynda 2012-07-13 15:57

Meg csak hallgato ha elolvastad a cikket.

 

A masszorom kozep arkategoria vannak dragabbak is. En szerencses vagyok vele.

Amarynda 2012-07-13 15:55

Igen, otthon ez nem mindennapos. Talan egyszer majd gyakoribb lesz.