Életmód

Foglalkozása: kényeztető

A fiatal nő abból él, hogy lefekszik a vendégeivel. Méghozzá szexmentesen.
Jacqueline Samuel

Jacqueline Samuel

Forrás: 9WSYR.com 

A 29 éves amerikai Jacqueline Samuel sajátos vállalkozásba fogott a múlt hónapban: óránként 60 dollárért – azaz 14 000 forintért – befekszik egy ágyba a klienseivel, hozzájuk bújik, átöleli, simogatja őket, ennél több azonban nem történik, a nő végig fel van öltözve, és pluszdíjazásért sem nyújt semmiféle szexuális szolgáltatást.

A kényeztetés egy csendes, privát szobában történik, a házban azonban mindig tartózkodik néhány családtag vagy barát, hogy segíteni tudjanak, ha a kuncsaft esetleg tovább akarna merészkedni, mint szabadna. „Ez nem a szexről szól, ezt mindenkivel előre, határozottan tisztázom” – szögezte le Jacqueline egy amerikai tévécsatorna riportjában.

A fiatal nő nem csupán a pénzért űzi a szokatlan foglalkozást, hanem kutatási célból is. A Rochester Egyetem viselkedéstudomány-szociális munkás szakos hallgatójaként azt vizsgálja, hogy az érintés milyen hatással van az emberek mentális és fizikai állapotára. Meggyőződése, hogy az érintés gyógyít, és néhány perc kényeztetés akár öt napra is enyhíti a stresszt. 

Jacqueline ugyanakkor azt tapasztalja, hogy ez emberek általában félnek az érintésektől, és küldetésének érzi, hogy ezen változtasson.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top