Életmód

Olvass bele a Nők Lapja Psziché nyári különszámába!

Önismeret, párkapcsolat, gyereknevelés és karrier – 84 oldalnyi teszttel vár a Nők Lapja Psziché nyári különszáma. Ha őszinte leszel a tesztek kitöltésekor, sokat megtudhatsz magadról!

Az alábbi tesztekkel várunk a magazinban

A SZERELEM MŰVÉSZETE 

Nyerő páros vagytok?
Amikor szerelmes leszel, nem gondolkodsz azon, vajon összepasszoltok-e álmaid férfijával. Ám ha már egy ideje együtt vagytok, lehetnek intő, vagy épp megerősítő jelek, mennyire alkottok jó párost. Tesztünk segítségével kiderítheted, kell-e még dolgoznotok azon, hogy összecsiszolódjatok.

Készen állsz egy komoly kapcsolatra?
Vannak, akik szülő módjára gondoskodnak párjukról, míg mások a gyermek szerepét öltik magukra, és főként pillanatnyi érzelmeik vezérlik a döntéseiket. Te hogy viselkedsz a szerelmeddel?

Önző vagy a szexben?
Arról, hogy valaki irányít az ágyban, valószínűleg az erősebbik nem jut eszedbe. Pedig ma már egyre több nőre is jellemző, hogy dominál a szexben. Most kiderül, rád mennyire igaz ez az új tendencia, és milyen hatással lehet ez a párkapcsolatodra.

Olvass bele a Nők Lapja Psziché nyári különszámába! ÚTON AZ ÖNISMERET FELÉ

Magabiztos vagy?
Határozottságod mágnesként vonzza a sikert, a boldogságot? Derítsd ki, hogy állsz ezen a téren! Az első tesztet te töltsd ki, a másodikat egy közeli barátod, rokonod vagy munkatársad. Ha összehasonlítod a két végeredményt, nemcsak az lesz egyértelmű, helyén van-e az önértékelésed, hanem az is, mások milyennek látnak.

Találd meg a valódi célod!
Folyton a sikert hajszolod, a vágyaidat kergeted, de nem éred el őket? Lehet, hogy nem is jó helyen keresgélsz! Ha kitöltöd tesztünket, közelebb juthatsz igazi céljaidhoz – ráadásul kisebb energiabefektetéssel.

Élvezed az életet?
Ha azon kapod magad, hogy nem értékeled az élet apró örömeit, talán elérkezett a lazítás ideje. Vajon képes vagy elengedni magad? Ha kitöltöd tesztünket, kiderülhet, mennyire tudod jól érezni magad a bőrödben.

Társ nélkül is boldogan
Vannak, akiknek szinte fizikai fájdalmat okoz, ha életük fontos eseményeit senkivel sem tudják megosztani. Mások hosszabb ideig is harmonikusan élnek egyedül. Te melyik típusba tartozol?

Uralkodj az érzelmeiden! 3 miniteszt
Meg kell tanulnunk kontrollálni a viselkedésünket: dühkitöréseinket, hisztijeinket, túláradó szeretetünket. Teszteld, hogyan bánsz a benned munkálkodó érzelmekkel az élet különböző területein!

Vizuális variációk – Illúzió kontra valóság
Szemünket könnyebb becsapni, mint gondolnánk. Amit látunk, az egy bonyolult észlelési folyamat eredménye – függ az emlékeinktől, a korábbi vizuális és egyéb tapasztalatainktól. Tedd próbára az érzékelésed! Te mit látsz a képeken?

Te megéled a vágyaid?
Sokszor csak éljük a megszokott hétköznapokat, és nem merjük feltenni magunknak a kérdéseket, amelyek a harmonikus élethez vezetnek. Itt az ideje, hogy valóra váltsd az álmaidat!

KARRIER KONTRA PIHENÉS

A munka rabja vagy?
Nap mint nap küzdünk a megélhetésért, és tudjuk, hogy tucatnyian állnak sorba a helyünkre. Ilyen körülmények között nem könnyű elszakadni a munkától. Téged is beszippant az iroda?

Derítsd ki, milyen munkaerő vagy! – Fel tudsz állni, ha újra kell kezdened?
Egyik napról a másikra lefokoznak, vagy a leépítések miatt több feladatot bíznak rád. Képes vagy alkalmazkodni az új helyzethez? Tesztünkből kiderülhet, elég rugalmas vagy-e, és ha nem, hogyan javíthatsz a hozzáállásodon.

Téged mivel lehet motiválni?
A jó munkához egy dolog biztosan nélkülözhetetlen: a motiváció. Ha ez nincs meg, egy idő után elmegy a kedved a feladatoktól, elfásulsz és kiégsz. Ezért fontos, hogy tisztában légy vele, mi az, ami lelkesít a szakmádban. A tesztet dr. Battonyai Tünde pszichiáter lektorálta.

TESZTELD a tűrőképességed! Hamar ki lehet hozni téged a sodrodból? Vagy általában higgadtan kezeled a stresszes helyzeteket? Megtudhatod, ha szánsz egy kis időt minitesztünkre.

SZÜLŐK ISKOLÁJA

Te is lehetsz Szuperanya!
Szigorúan vagy lazán neveled a gyereked? Bátorítod vagy inkább óvod őt? Mindegyik nevelési elvnek megvan a maga előnye és hátránya is. Ha tartasz egy kis önvizsgálatot, rátalálhatsz a helyes útra – ebben segít a tesztünk. 

Feladod magad a családért?
Bűntudat, nyugtalanság, túlhajszoltság – a magyar anyák nyolcvan százaléka ezekről számol be, amikor a család és a karrier összehangolásáról esik szó. Te le tudsz mondani a vágyaidról a szeretteidért?

EQ – Tanulható és tanítható intelligencia
A legtöbben úgy szocializálódunk, hogy nem divat kimutatni az érzelmeinket. Pedig az ebben való fejlődésünk legalább annyira fontos, mint az elménk élesítése ahhoz, hogy boldogulni tudjunk. Te elegendő hangsúlyt fordítasz erre? És a gyerekeidnek milyen példát mutatsz? Tesztünk elárulja.

Olvass bele a Nők Lapja Psziché nyári különszámába! Kapható az újságárusoknál a Nők Lapja Psziché június–júliusi száma is.
A tartalomból:

  • A drogról tabuk nélkül – Szabó Győzővel és Csernus Imrével
  • Így kezeld a kamaszt! Interjú Tari Annamáriával és Vekerdy Tamással
  • Az eltűnt szex nyomában – Van visszaút, ha elmúlik a vágy?
  • EQ – A 21. század legfontosabb képessége
  • Példamutató nagymamák

    Ha szeretnél előfizetni a magazinra, kattints ide! 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top