Életmód

Már a mesebeli banya is diétázik

Divatossá akarták tenni a tengerek boszorkányát A kis hableányból. Így viszont rá sem lehet ismerni.

Hamupipőkén vagy Hófehérkén már nem volna mit karcsúsítani, de A kis hableány gonosz víz alatti varázslója, Ursula testét valamiért alaposan átformálták, ami szemet szúrt a Huffington Postnak. A Disney ugyanis a rajzfilmjeik gonosz hősnőiről mintázott figurákat, amik mellé körömlakkot és jegyzetfüzetet is lehet vásárolni. A sorozatba bekerült többek között Szörnyella de Frász, Hófehérke gonosz mostohája, az Alice Csodaországban Szív Királynője is, de egyedül a tengerek boszorkányát formálták át ilyen látványosan.

Fogyókúrára fogták a Disney-sztárt

„A figurákat úgy terveztük meg, hogy a gonosz szereplők legdivatosabb oldalát mutassák be” – jelentette be a Disney, amikor bemutatták a babákat. Valószínűleg ebbe nem fért bele az a túlsúly, ami a félig poliptestű Ursula figuráját egyedivé tette. Vagy talán csak olcsóbb a gyártás, ha kevesebb anyagra van szükség?

Az óvodásoknál mindenesetre nem számíthatnak nagy sikerre a negatív karakterekkel, hiszen közülük mindenki Hamupipőke akar lenni, és a gonosz mostoha testvéreinek szerepére legfeljebb rábeszélni lehet őket az ovis játszócsoportban.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top