Programok, amikre eddig nemet mondtál – itt az ideje kipróbálnod!

Mielőtt lenyomna hétvégén a kánikula, rázd fel magad új élményekkel! Olyan programokra buzdítunk, amiket eddig nem biztos, hogy ki mertél volna próbálni.
Programok, amikre eddig nemet mondtál - itt az ideje kipróbálnod!

 

Horrorszínház: A Halál labirintusa

Programok, amikre eddig nemet mondtál - itt az ideje kipróbálnod!
Amióta lépten-nyomon vámpírokba és zombikba ütközünk a tévében és az újságokban, már csak egy lépés hiányzik, hogy elszánjuk magunkat egy horrorszínházi előadásra. A különleges élmény garantált, mivel a kényelmes bársonyszék helyett most egy 500 négyzetméteres, vérpettyes falú labirintusban követhetjük az eseményeket és válhatunk részesévé a történetnek.

Hol?
Budapest, Lázár u. 7.
Mikor? Június 23. – július 22.
Mennyiért? 1960–2800 forint
Ne menj, ha te még a Horrorra akadva alatt is befogtad a szemed.

Balatoni Autentikus Bio- és Látványpiac


Programok, amikre eddig nemet mondtál - itt az ideje kipróbálnod!A magyarok többsége nem szereti a halízt, a bajlódást a szálkákkal, és például a finom húsú balatoni fogashoz nem is nagyon tud hozzájutni. Pedig volna hová fejlődnünk halfogyasztásban, és ezen a borús helyzeten javíthat a gyenesdiási piac Keszthelytől pár kilométerre. Ha nem nyersen vinnénk haza a fogast, a keszeget, a csukát vagy éppen harcsát, akkor a halsütödénél próbálkozzunk, ahol a helyi fogások mellett füstölt pisztrángot is csemegézhetünk egy finom háziszörppel.

Hol? Gyenesdiás, Kárpáti Korzó
Mikor? Július 1. 10:00–19:00                                        
Mennyiért? Ingyenes
Ne menj, ha te a Fertő tónál hekkezel.

Gouba és Afrika Nap


Programok, amikre eddig nemet mondtál - itt az ideje kipróbálnod!Imádjuk az olasz konyhát, az amerikai hamburgert, és eszegetjük az olcsó kínait, de az afrikaiak főztjéhez ritkán van szerencsénk. Talán csak annyi él róla bennünk, ahogy az utazós dokumentumfilmekben fekete asszonyok főznek a földön guggolva, pedig nagy élményeket hagyunk ki. Most a Savannah étterem fogásaiba kóstolhatunk bele, akik a földrész különböző tájainak ételeit hozzák a Gozsdu udvarba. Aztán ha felbátorodtál az afrikai dobszótól, rázhatod magad önfeledten a város közepén, és tanulhatsz is afrikai táncot a Magyarországon született Ekiudoko Miriam segítségével. Találkozhatsz Kembe Sorel-Arthurral a Jóban Rosszban színészével, és ha vásárolsz a színes afrikai ruhákból, ékszerekből vagy szappanokból, akkor azzal szegény afrikai gyerekeket támogathatsz.

Hol? Budapest, Gozsdu udvar
Mikor? Július 1. 10:00–19:00                                        
Mennyiért? Ingyenes
Ne menj, ha neked csak lecsó kell.

VOLT Fesztivál


Programok, amikre eddig nemet mondtál - itt az ideje kipróbálnod!Mivel a hatóságoknak hála, biztosak lehetünk benne, hogy a soproni mókusok és ritka bokrok nem szenvedhetnek kárt a VOLT Fesztivál alatt, nyugodtan benézhetünk hétvégére. Szombaton este főműsoridőben megcsodálhatjuk, hogyan mumifikálta Iggy Pop testét a punk rock. A fáradhatatlan frontember a hetvenes évek lázadó zenéit játssza a három évtizedes szünet után összeállt együttesével, az Iggy and The Stooges-zal. A banda egyik legismertebb száma a Lust For Life, amit David Bowie-val közösen írtak, és erre rohan a fiatal Ewan McGregor a rendőrök elől a Trainspotting című kultfilm elején.

Hol? Sopron
Mikor? Június 27–30.
Mennyiért? Napijegy 10 990 forint
Ne menj, ha te inkább az LMFAO-ra pumpálnál.

Szecska – Éjszakai zenés fürdőzés


Programok, amikre eddig nemet mondtál - itt az ideje kipróbálnod!A híres budapesti fürdőkultúra nemcsak langyos vízben ázó nyugdíjasokat és turistákat takar, régóta tartanak éjjeli zenés eseményeket gondosan megtervezett vizuális körítéssel. Ezt a hagyományt folytatta a Fürdők Éjszakája, ami változatosabb zenei stílusokkal szélesebb közönséget vonzott. Idén a Széchenyi Fürdőben indul újra a Szecska-sorozat, ahol nemcsak elektronikus zenére lehet majd csobbanni, hanem popra, funkyra vagy jazzre is. Kevés hely lesz szombaton este, ahol el lehet majd viselni a hőséget, és ez az egyik.

Hol? Budapest, Állatkerti körút 9-11.
Mikor? Június 30-tól szombatonként
Mennyiért? 2900 forint
Ne menj, ha a Balatonig menekülsz.

Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

dorogi68 2012-09-11 20:43

Na én ezzel spec. még nemtalálkoztam, vicces lehetett.

 

Nem értem a fürdőket, ha már a bejáratnál ilyen nehézségekbe fut bele az ember, nem csoda ha csökken  a látogatók száma!

 

Mondjuk ha nem az a cél hogy sokan legyünk, akkor jó a stratégiájuk... 

lendvaiodett 2012-09-11 18:39

Jaja ne is mondd, nekem cserélték már el a hülye beléptetős órák a kabinomat aztán csak csodálkoztam, hogy vannak a kabinomban...

 

Lenne hova fejlődni mindenhol úgy látom... :S

lendvaiodett 2012-09-11 18:30

A fürdővel nekem sincsen bajom, csak ne tartana órákba a bejutás, megkeseríti ezt a csodás élményt...

 

Ráadásul mintha pikkelnének ránk a kapuk nem egyszer pont akkor romlottak el amikor már majdnem bennt voltunk. :S

 

 

orililiana 2012-09-11 16:26

A lukácsban szoktunk pihenni! Volt, hogy nem jutottunk be egyszerűen, de ez nem ok arra, hogy lecseréljem kedvenc fürdőhelyemet!

feszesara 2012-09-11 13:13

Szia!

 

Mi a Rudasba és a Lukácsba is szoktunk menni. Mi is tapasztaltunk hasonló dolgokat mindkét helyen. Nem tudjuk miért fordul elő ilyen egy fürdőben. Nyilván fontos, hogy ki megy be mert ebből származik a bevételük, de ha nem tesznek valamit akkor mi is máshová megyünk majd fürdeni! Egyébként nekem a Luki a kedvencem!

 

Megértem a felháborodásodat!

 

Üdv.: Sára

dorogi68 2012-09-10 19:48

Nehogy azt hidd,hogy csak szecska ilyenkivételes én belefutottammár rendszerhibába ésemiatt órás sorbanállásba a Dagályban és a Lukácsban is,gondolom hasonló jóféle kapuk vannak mindenhol...

 

Viccözön,hogy egy rakat pénzt elvernek a beléptetésre ésmég csaknem isműködik a dolog! :(

lendvaiodett 2012-09-09 15:06

Igaz én nem az éjszakain voltam fürdeni, de a szecska tényleg a legjobb választás! Ki szeretném próbálni az éjszakait is, már csak azért is, mert nappal a belépéssel elég sok gondom volt! Valami elromolhatott, mert hosszú sorban álltak az emberek elég sokáig, várva a bejutást. Ettől függetlenül bátran tudom ajánlani én is ezt a fürdőt!

Nők Lapja Cafe 2012-07-02 14:50

Mielőtt lenyomna hétvégén a kánikula, rázd fel magad új élményekkel! Olyan programokra buzdítunk, amiket eddig nem biztos, hogy ki mertél volna próbálni.

Nők Lapja Café: Programok, amikre eddig nemet mondtál - itt az ideje kipróbálnod!