Mit üzen rólad a kutyád?

Ha csivavát sétáltatsz, akkor csak egy éjszakára vinnének el a férfiak. De melyik kutyával néznek rendes kapcsolatra érdemes nőnek?

Mit üzen rólad a kutyád?Kutyatulajdonosokat kérdeztek meg, mit olvasnak ki abból, hogy milyen kutyát sétáltat az általuk kiszemelt nő vagy férfi, írja a Daily Mail című bulvárlap. A felmérés eredménye szerint a csivavás nőket inkább csak egyéjszakás kalandokra vinnék el a férfiak. Egy fokkal jobb a vélemény az uszkáros nőkről, róluk azt gondolják, hogy kényesek, és valószínűleg költeni is kell rájuk, viszont legalább jól néznek ki.

Bezzeg egy golden retrievert vagy labradort sétáltató lánnyal már inkább hosszú távra terveznének, de a beagle-ök gazdái is ebbe a kategóriába estek. A kutyás férfiak között is a labradorosokra és a golden retrieveresekre szavaztak a nők, de a német juhászkutyák gazdáit is jó partinak tartják, mert férfiasan elintéznek bármit.

Csak francia buldogja ne legyen


Ha husky lohol a kiszemeltjük mellett, akkor a nők a megbízható, kiszámítható párt látják benne. A francia buldog viszont a férfiak csivavája, ha valakinél meglátnak egy ilyen kis hörgős jószágot, akkor őt egy egyéjszakás kalandra tartják érdemesnek. A nők szerint az ilyen férfiak csak divatoznak és feltűnősködnek, ezért nem veszik őket komolyan.

Mi ismerünk hűséges golden retrieverest és hűtlen labradorost is. A ti tapasztalataitok szerint mennyi alapjuk van ezeknek az előítéleteknek?

 

Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

szárnyasló 2012-06-18 17:43

Nem labradorral. Egy kiegyensúlyozott, nyugodt, kedves nővel lehet valamit kezdeni. Mindegy hogy kutyával vagy kutya nélkül. Kutyám nekem is van.

Torolt_felhasznalo_254605 2012-06-18 17:27

És ha 30 négyzetméteres garzonban lakik a „csibe”, akkor egyenesen két nagytestű kutyát is tartson, ha 50 négyzetméteren, akkor meg hármat, mert azzal tutira felhívja magára a figyelmet… legalábbis az elmekurkászokét egész biztosan…:D:D

 

Jó fejek a labradorok, de ha kutya, akkor az németjuhász.

Kertes házban.

nok_apja 2012-06-18 17:02

Hmmmm . . . asszem kéne nyitni egy labrador kölcsönzőt szingli csajoknak.

szteon 2012-06-18 16:28

Labrador... csakis... Persze nem lakásban :p

Torolt_felhasznalo_464050 2012-06-18 15:17

nyilván panelben fogok labradort tartani....

 

hihetetlen mekkora butyuta ez a cikk is. az a pasi meg jobb ha meg se közelít, aki a kutyám alapján akarna bekategorizálni. 

 

és igen, nincs kedvem nagybetűt használni....

Torolt_felhasznalo_738421 2012-06-18 15:16

Igazad van, ez hülyeség...Én a törpetacskókat IMÁDOM, a kedvenceim.

Szendeszundi 2012-06-18 15:06

Márpedig én akkor is franciabulldog-imádó vagyok, és hülyeségnek tartom a kategorizálást a kutyatartók közt, lényeg, hogy valaki szeresse az állatokat, az, hogy épp milyen kutyát tart, többféle dolog függvénye lehet, szóval ez így nagy marhaság! Bulldog Forever!

Nők Lapja Cafe 2012-06-18 15:06

Ha csivavát sétáltatsz, akkor csak egy éjszakára vinnének el a férfiak. De melyik kutyával néznek rendes kapcsolatra érdemes nőnek?

Nők Lapja Café: Mit üzen rólad a kutyád?

Kalkulálja ki Kötelezőjét!
14 biztosítóból válasszon Önnek megfelelőt! Gyors, egyszerű online kötés

További információk>>>