Mit üzen rólad a kutyád?

Kövess minket a facebookon!

f Ajánlom
Ha csivavát sétáltatsz, akkor csak egy éjszakára vinnének el a férfiak. De melyik kutyával néznek rendes kapcsolatra érdemes nőnek?
2012. 06. 18. |

Kövess minket!

f Ajánlom

Mit üzen rólad a kutyád?Kutyatulajdonosokat kérdeztek meg, mit olvasnak ki abból, hogy milyen kutyát sétáltat az általuk kiszemelt nő vagy férfi, írja a Daily Mail című bulvárlap. A felmérés eredménye szerint a csivavás nőket inkább csak egyéjszakás kalandokra vinnék el a férfiak. Egy fokkal jobb a vélemény az uszkáros nőkről, róluk azt gondolják, hogy kényesek, és valószínűleg költeni is kell rájuk, viszont legalább jól néznek ki.

Bezzeg egy golden retrievert vagy labradort sétáltató lánnyal már inkább hosszú távra terveznének, de a beagle-ök gazdái is ebbe a kategóriába estek. A kutyás férfiak között is a labradorosokra és a golden retrieveresekre szavaztak a nők, de a német juhászkutyák gazdáit is jó partinak tartják, mert férfiasan elintéznek bármit.

Csak francia buldogja ne legyen


Ha husky lohol a kiszemeltjük mellett, akkor a nők a megbízható, kiszámítható párt látják benne. A francia buldog viszont a férfiak csivavája, ha valakinél meglátnak egy ilyen kis hörgős jószágot, akkor őt egy egyéjszakás kalandra tartják érdemesnek. A nők szerint az ilyen férfiak csak divatoznak és feltűnősködnek, ezért nem veszik őket komolyan.

Mi ismerünk hűséges golden retrieverest és hűtlen labradorost is. A ti tapasztalataitok szerint mennyi alapjuk van ezeknek az előítéleteknek?

 

Olvass tovább

Hozzászólások

ditke54 2012-06-19 11:03

Ez egy hatalmas baromság! Megint valami sznob írta az egészet.Én igenis megrögzött keverék hívő vagyok.Szerintem ők az igazi kutyák.
És bizony elég sok sikert értem el velük.

pihe** 2012-06-18 23:39

na jó persze biztos lesz pár kirívó eset, amikor félreértik a hírdetés eredeti szándékát :)))

nok_apja 2012-06-18 23:35

" pincsivel (pumival, agárral, kopóval) társat keresek.."

 

. . . kutyálkodáshoz !!!! 

pihe** 2012-06-18 23:29

szerintem meg tisztára jó ötlet, elég csak annyit írni a hírdetésekben, hogy pincsivel (pumival, agárral, kopóval) társat keresek..

 

ennyi információ pont elég a másik félnek, hogy ne érje csalódás :))) 

Torolt_felhasznalo_294051 2012-06-18 20:00

Érdeklődnék, hogy a kockás hasú férfiak buknak-e a krokodilt sétáltató csajokra, mert ha igen, akkor inkább mégis mosómedvét veszek, hogy ne unatkozzak!

 

És mi a helyzet az Apukámmal, aki anno méhecskét sétáltatott? Bár ez igazán nem volt szép tőle, de akkoriban a gyerekeknek ilyen hülye szokásaik voltak...

 

Előre is köszönöm a válaszokat. 

Torolt_felhasznalo_718056 2012-06-18 18:56

nekem is

szárnyasló 2012-06-18 17:43

Nem labradorral. Egy kiegyensúlyozott, nyugodt, kedves nővel lehet valamit kezdeni. Mindegy hogy kutyával vagy kutya nélkül. Kutyám nekem is van.