Életmód

Elballagnak a nyuszik – szeptemberig búcsúzik a népszerű ovivideó-sorozat

A nyuszikból is nyulak lesznek egyszer – a mieink közül néhányan az iskolában okosodnak tovább. A Nők Lapja Café ovivideó-sorozata szeptemberben folytatódik – addig nézzétek meg, hogyan búcsúztak az idei évad sztárjai!

Bizony, így rohan az idő: már több mint fél éve, hogy forgatócsoportunk először szállt ki a budapesti Gyermekvilág óvodába és kérdezte meg az ovisokat arról, hogy néz ki a Jézuska és hogyan kerül az ajándék a fa alá. A végeredmény olyan népszerű lett, hogy felkértük a gyerekeket, legyenek állandó szakértőink. A videósorozat címet is kapott: A Nyuszi Csoport jobban tudja! A kicsik azóta hetente osztották az észt a a Nők Lapja Cafén. Jobban tudták nálunk, ki a legnagyobb magyar, és azt is, hogy mit csinál a miniszterelnök.

Most azonban pihennek kicsit a tudósok; nekik is jár egy kis vakáció. Néhányukat nem is látjuk viszont, hiszen egyszer a nyuszikból is nyulak lesznek és iskolapadba ülnek. Ők már persze celebként, hiszen előfordult, hogy egyiküket-másikukat az utcán is felismerték.

 

Mi pedig szeptembertől folytatjuk az okoskodást régi és új nyuszikkal. Ehhez várjuk a kérdéseiteket: mi mindent magyarázzon meg a Nyuszi Csoport jövőre? 

Addig is, amíg ezen gondolkodtok, nézzétek meg, hogyan ballagtak a „nagyok”, itt pedig az összes legendás Nyuszi-videót átpörgethetitek. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top