Életmód

16 gyerek apja, mégis szűz a férfi

A 36 éves amerikai Trent Arsenault már 16 gyermek apja, mégis szűz.

A donorszexuális

A számítógép-programozóként dolgozó férfi állítja, hogy még életében nem csókolt nőt, viszont spermadonorként már 16 gyerek apja. Trent a The Sun című lapnak arról számolt be, hogy legalább száz gyermeknek szeretne az apja lenne. Célja, hogy ő legyen a világ első „donorszexuális” férfija, történetéből pedig könyvet és mozit is készítenének. „Donornak lenni a legfontosabb dolog a világon. Már tudom, hogy az egész életemet ennek szeretném szentelni” – mondta az újságnak a 36 éves férfi, aki saját bevallása szerint kínosan ügyel arra, hogy csúcsformában legyen. „Már közel száz családdal megállapodtam, így a jövőben több mint 100 gyermekem lesz” – újságolta Trent.

16 gyerek apja mégis szűz a férfi

Apja nem engedte a házasság előtti szexet
„Régen én is álmodoztam feleségről és családról, de amióta elajándékozom a spermámat, már egyáltalán nem érzem ennek a szükségességét. Szóval eldöntöttem, hogy soha nem leszek szerelmes, és nem lesznek  olyan gyermekeim, akiket én nevelek” – mondja a férfi, aki állítja, nem fogad el pénzt a családoktól, viszont minden esetben aláír egy nyilatkozatot, melyben lemond az apaságról. Trent szigorú nevelést kapott, lelkész apja nem engedélyezte a házassági előtti szexet. Mire pedig a férfi elérte a felnőttkort, már pontosan tudta, mi is az ő „küldetése”. „Ráadásul nem szeretném kockáztatni az egészségemet, félek a nemi betegségektől is” – magyarázta szexmentes életének okait Trent.

Termékenységi turmix
A különc donor fél hatkor kel. Még azelőtt szeretné elvégezni a ház körüli teendőket, hogy erősen sütne a nap. „Szerintem a napsütés károsan hat a spermákra” – állítja a férfi, aki csak kapucnis pulóverben, sapkában, kesztyűben és napszemüvegben hajlandó elhagyni a házat. Naponta két pohár saját készítésű „termékenységi turmixot” iszik és serkentő tornát is kitalált már magának.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top