Életmód

Nem jön be a pasiknak a tangás bikini

Az egyrészes fürdőruhákat viszont meglepően sokan kedvelik.

Nem jön be a pasiknak a tangás bikiniBevett sztereotípiákat cáfolt meg egy friss, amerikai felmérés, melyben arra voltak kíváncsiak, hogy milyen fürdőruhafazonok tetszenek leginkább a férfiaknak a nőkön.

Kiderült, hogy az alig valamit takaró, tangás, apró melltartós bikinik jóval kevesebb pasinak jönnek be, mint a hagyományos fazonú modellek. Kétrészes fürdőruhát a megkérdezettek 93 százaléka lát szívesen a nőkön, de meglepően sokan, 65 százalék úgy nyilatkozott, hogy csinosnak tartja az egyrészes fürdőruhát is.

A retrostílusú, 50-es éveket idéző fazonokat – melyeknek jellegzetessége a nagy, sortszerű alsórész – csupán a válaszadók 21 százaléka találja kívánatosnak, töretlenül trendi, egyrészes és kétrészes fürdőruhák közti átmenetet jelentő trikiniket pedig 22 százalék.

A tankinit – hosszított, spagettipántos topnak látszó felsőrész hagyományos alsóval – nagyjából fele-fele arányban találják vonzónak, illetve taszítónak. Az aszimmetrikus pánttal ellátott modellek pedig 67 százaléknak tetszenek – igaz, még így is meggondolandó, hogy bevállaljuk-e emiatt az aszimmetrikus napozásnyomot.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top