Életmód

Minél gyorsabban futsz, annál olcsóbban vásárolsz!

Minél rövidebb idő alatt vásárolsz a boltban, annál nagyobb kedvezményt kapsz. Ezt találta ki egy sportruhacég, bár kicsit furcsa, hogy azt akarják, ne tölts túl sok időt a boltban…

Minél gyorsabban futsz, annál olcsóbban vásárolsz!Belépsz a boltba, megnyomsz egy gombot, kapod is a cetlit, amivel igazolod, hánykor kezdtél bele az őrült tempójú vásárlásba – írja a socialtimes.hu. Az akció kifejezetten – a Puma szerint – a világ leggyorsabb futócipőjéhez kapcsolódik: aki futócipőt vesz, az vegye futva…

Aki 3 perc alatt megvan, 20 százalékkal olcsóbban jut a kiválasztott lábbelihez, aki pedig 3 és 10 perc között teljesít, 5 százalékos engedményt kap. 

Valószínűleg a vásárlás ezen módja jobban illik a pasikhoz, mert mi, csajok, valljuk be, rohanni nem szeretünk, bár  ki tudja, némi kedvezményért cserébe, lehet, megéri iparkodni…

Legnagyobb bánatunkra nem tervez a Puma sem itthon, sem a környező országokban hasonló akciót – tudtuk meg Lugosi Nórától, a Puma magyarországi marketing menedzserétől. Azt meg senkinek nem ajánljuk, hogy fizetés nélkül fusson ki bármelyik boltból.

Egy malajziai cipőbolt különös módszert választott saját reklámozására nemrég: úgy akart magának hírverést csapni, hogy összefogott egy társkereső oldallal és ingyencipőt osztottak egy randevúért cserébe, egy New York-i bolt pedig minden évben megrendezi a menyasszonyok futását, ahol több ezer dolláros menyasszonyi ruhákat adnak pár órán keresztül alig 200 dollárért.

Nem újdonság, ha egy márka jópofa vagy kedves akcióval próbálja felhívni magára a vásárlók figyelmét. Nemrég egy dán csokoládéboltban pénz helyett jó cselekedetekkel fizethettek a vásárlók: csak meg kellett ígérni valami kedves dolgot a vásárló barátjának, rokonának a Facebookon keresztül, és már vihette is a bonbont. Egy szingapúri kólaautomata pedig ingyen adja az üdítőt, cserébe csak meg kell ölelgetni a masinát.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top