Életmód

Ingyencipőt osztanak a randevúért

Egy cipőáruház és társkereső együtt feltalálta a cipőrandit. Nem kell elkötelezett feministának lenni ahhoz, hogy ne legyünk elragadtatva…

Ingyen cipőt kapsz egy randevúért Meglehetősen bizarr reklámkampánnyal rukkolt elő Malajziában a Shoes Shoes Shoes nevű cég, egy internetes társkereső oldallal együttműködve. A férfiak a társkeresőre való regisztráció után kiválaszthatnak 20 cipőt az üzlet kínálatából, melyeket szívesen látnának jövendőbeli partnerük lábán, és felajánlást tehetnek, hogy kifizetik a cipő árának minimum 10 százalékát, vagy akár teljes egészét, cserébe egy randevúért.

A nők pedig a cipők közül válogathatnak a Kuala Lumpur-i boltban, majd ha megvan a vágyott lábbeli, az interneten megtekinthetik azoknak a férfiaknak a profiloldalát, akik az adott cipőt megjelölték. Ha a nő elfogadja a randevúra szóló meghívást, a kiválasztott férfi kifizeti a felajánlott összeget, ő pedig megkapja a cipőt.

Rendben, hogy egy szimpla randevú még nem egyenlő azzal, hogy több is történik majd, de kissé olyan, mintha a kampány azt sugallná: a nők nem becsülik többre magukat egy cipő áránál… Szerinted?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top