Életmód

Nagy mellre cserélnék eszüket a fiatal nők

Sokan becserélnék agyukat D kosárra, legalábbis azok közül, akik részt vettek egy felmérésben. Ami azt is jelenti, hogy nem is veszítenének sokat.

Nagy mellre cserélnék eszüket a fiatal nőkHa azt vesszük, hogy a VV5 ügyvédnője, Eszter is a mellnagyobbításon töri a fejét, amióta plasztikcicákkal lakott együtt hónapokig, már meg sem lepődünk egy új felmérés eredményén, mely szerint a fiatal nők nagy része egyértelműen előnyben részesíti a nagy melleket az intelligenciával szemben.

A kutatás során több mint ezer 18 és 25 év közötti nőt kérdeztek meg a szakemberek. A megkérdezettek egyharmada azt mondta: örömmel cserélne, ha lehetősége lenne rá, mármint IQ-t a cicikre. Körülbelül ennyien nyilatkozták azt is, hogy a csere után, nagyobb mellekkel boldogabbak lennének.

A pasik miatt cserélnének

A válaszadók 60 százaléka szerint a pasik is nagyobb érdeklődést mutatnának irántuk, ha nagyobb melltartót hordanának, viszont csak 43 százalékuk érzi úgy, hogy a magasabb IQ is hasonló hatással lenne az erősebbik nemre. Majdnem a válaszadók fele szerint sokkal magabiztosabbak lennének, ha jó alakjuk lenne, mint ha magas intelligenciájuk. A megkérdezettek túlnyomó többsége szerint elsősorban megjelenésük alapján ítélkeznek felettük.

A szakemberek az egyre elhatalmasodó celebkultúrát és a terjedő szépség- és plasztikai ipart okolják a fiatalok felborult értékrendjéért. Egy feminista csoport szóvivője szerint a nőkre óriási nyomást gyakorol a modern társadalom, amely a külsőségekre helyezi a hangsúlyt, és nem a tettekre. A lelki nyomás pedig táplálkozási rendellenességek kialakulásához és a plasztikai beavatkozások természetessé válásához vezet.

És te? Cserélnél?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top