Életmód

Nyerj a Knoppers lendületével!

Gondolkodtál már, azon, hogy milyen lehet egy igazi szafari Kenyában? Elképzelted már magad egy Karib tengeri hajókázáson? Vagy talán Las Vegas és a Grand Canyon felfedezése lenne a titkos álmod?

Nyerj a Knoppers lendületével!

 

E három kaland hamarosan valósággá válhat! A Knoppers lendületével februártól három hónapon át különleges élményeket nyerhetsz – földön, vízen, levegőben. Minden hónapban egy-egy izgalmas utazást, hetente pedig értékes ajándékokat sorsolunk ki.

Nyerj a Knoppers lendületével!

 

A Knopperst mindig érdemes megkóstolnod: a tejes-mogyorós ostyaszelet egyharmad részben teljesNyerj a Knoppers lendületével! kiőrlésű gabonával készül, ropogós mogyoróval, lágy tej- és nugátkrém töltelékkel valamint finom kakaóval. A Knoppers összetevőinek köszönhetően könnyű, ideális snack, ami új lendületet ad a főétkezések között.

Most elég egyetlen darab Knoppers szeletet vásárolnod, regisztrálnod a blokkal a www.facebook.com/knoppers.hu vagy a www.knoppers.hu oldalon, és máris nyerhetsz.
Érdemes azonban többször játszanod: ha nem nyerted meg az adott hónap különleges utazását, indulhatsz a második és a harmadik 1 millió forint értékű kalandért vagy a többi heti ajándékért is, csupán havi egy szelet Knoppers megvásárlásával!

Nyerj a Knoppers lendületével!

 

Vad, zabolázatlan természet testközelből, mesekék, tündöklő tenger úgy, ahogy még sosem láttad, vagy helikoptertúra a Colorado folyó sokszínű, meredek szurdokai felett – ezek a nem mindennapi élmények várnak rád földön, vízen, vagy a levegőben. Te melyiket választanád? Keresd a Knopperst, lendülj nyerésbe! Kalandra fel!

Nyerj a Knoppers lendületével!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top