Életmód

Találj társat, mert együtt az ünnep is szebb!

A szingliségtől a legtöbben örömmel búcsút vennénk – szerencsére most könnyebb társat találni, mint valaha! Hogyan? Olvass tovább!

Ha pár nélkül vagy, most társat találhatsz – nincs más dolgod, mint regisztrálni egyik (vagy akár mindegyik) társkeresőnél, és belevetni a magad a lehetőségek gazdag áradatába. Szóval ne hezitálj sokat, olvass és kattints, hogy akár még idén randizz!

Randivonal – ahol télen is menő dolog társat találni!

Randivonal.hu
Randivonal.hu
További fotókért kattints a képre!

Az elmúlt években jócskán megváltoztak a társkeresési szokások hazánkban is. Lehetőség és idő hiányában egyre nagyobb azoknak a tábora, akiknél a hagyományos ismerkedési formák nem működnek. A szórakozóhelyek egyre inkább a tini korosztály színterévé válnak, így napjainkban már a komoly kapcsolatok kialakítására nem megfelelőek. A Randivonal – hazánk legnagyobb hagyománnyal bíró internetes társkereső oldala – zömében 25–50 éves egyedülállóknak segít megoldani a társkeresés nehézségeit. Fennállása óta már közel 1,5 millióan választották a Randivonalat a nagy Ő megtalálására.

Tippünk: Regisztráció után érdemes az adatlapot minél részletesebben kitölteni, hiszen így nagyobb eséllyel találnak rád a potenciális jelöltek.

Természetesen a társkeresést is (akárcsak az élet más területeit) különböző szempontok „irányítják”. A Randivonal statisztikái szerint legfontosabb az életkor és a külső, valamint a bemutatkozó szöveg és a lakóhely, ezért ezeket az információkat mindenképpen add meg, és tölts fel egy fotót is magadról! A Randivonalon bármikor böngészhetsz, és keresés szempontjából számtalan szűrési lehetőség közül választhatsz (kor, lakhely, magasság, testsúly, hobbi stb.). Ha felkeltette érdeklődésedet egy társkereső, bátran jelezd számára, erre is rengeteg lehetőséget biztosít az oldal (pl. levélírás, kedvencnek jelölés, csók vagy virág küldése).

A módszer tehát sikeres, hiszen egy átlagos napon 126-an hagyják el a Randivonalat azért, mert megtalálták a párjukat. A társkereső szerkesztőségéhez rengeteg sikertörténet érkezik, amelyekből a legfrissebbeket a Randivonal címlapján is meg lehet tekinteni.

A társkeresés szezonja a Randivonalon ősztől kezdődik, és az ünnepek közeledtével ugrásszerűen megnő a társat keresők száma. Ha Te is egyedül vagy, ne várj sokáig, regisztrálj még decemberben a www.randivonal.hu weboldalon, hogy a karácsony meghitt pillanatait már szerelmeddel élhesd át!

Duals – mert párban szép az ünnep!

További fotókért kattints a képre.
További fotókért kattints
a képre!

A karácsony a szeretet ünnepe. Ilyenkor az átlagosnál is érzékenyebbek vagyunk, minden illat finomabb, minden hang lágyabb, a szívünk tele van szeretettel, amit oda szeretnénk adni valakinek. Hogyan találhatunk rá valakire, aki ránk vágyik, akinek mi magunk vagyunk az ajándék? Legyen segítségedre a Duals Társkereső Iroda párkapcsolati szakértője!

Mindannyian keressük a boldogságot, szükségünk van a szeretetre, az odafigyelésre, arra, hogy egy nehéz nap után meg tudjunk ölelni valakit és a kanapén ücsörögve bámuljunk bele a hóesésbe. A napi rutin mellett azonban sokszor nincs időnk magunkra. Olyan dolgokkal foglalkozunk, amelyekről később kiderül, nincs rá szükségünk, nem tesznek boldoggá. És otthon, miközben készítjük a könnyű vacsoránkat egy főre, ráébredünk: társat, szerelmet szeretnénk!

Itt veheted fel a kapcsolatot

Bús Tímea
Email: info@duals.hu
Telefon: 06-1-801-25-26
Mobil: 06-30-402-55-15, 06-30-508-18-17
www.duals.hu

„Naponta találkozom olyan fiatal vagy középkorú, karrierjükben tökéletesen helytálló nőkkel és férfiakkal, akik azért fordulnak hozzám, mert rá kellett jönniük, nem teljes az  életük – mondja Bús Tímea párkapcsolati szakember, a Duals Társkereső Iroda vezetője. – Ilyenkor, karácsony tájékán fordulnak hozzánk a legtöbben, hiszen az egész éves rohanás után most találják szembe magukat a ténnyel; egyedül vannak.”
De hogyan tud nekünk segíteni ebben egy társkereső iroda?

Vegyünk kezükbe a sorsunkat és higgyünk abban, hogy a boldogság nekünk is alanyi jogon  jár! Az utóbbi időben egyre többen fordulnak partnerkereső irodákhoz segítségért. A Duals-tagok valós személyek, nem egy katalógus fiktív alakjai, az iroda minden ügyfelével személyes, egyedi kapcsolatban áll, mindenkinek személyre szabott bánásmódot kínálnak.

A Duals szakemberei végigkísérik tagjaikat az első kapcsolatfelvételtől a párkapcsolat kiteljesedéséig, sőt számos esetben utána is tartják a kapcsolatot velük, sok Duals-baba is dicséri munkájukat. A kapcsolattartáson kívül számos különleges programot és tematikus társkereső rendezvényt is szerveznek, salsapartitól a borkóstolóesteken át egészen a szabadtéri eseményekig. Merjünk belevágni, érdemes! És a karácsonyt már párban tölthetjük!
 
Eva Exclusive – az igényesek társkeresője

További fotókért kattints a képre.
További fotókért kattints a képre!

Magányos vagy, nehezen találsz társat? Légy tagja az Eva Exclusive megújított közösségének és keresd náluk a nagy Őt, hisz téged is vár valaki!

Ha elmúltál 16 éves, regisztrálj most! Komoly kapcsolatot kereső, vagy akár csak ismerkedni vágyó igényes társkeresőket vár az igényesek társkeresője! A honlap profilja megváltozott, főleg azoknak szól, akik rohanó életük miatti kevés szabadidejük, vagy egyéb más okok miatt a való életben nehezen találják meg, akit keresnek. A lehetőségek tárháza adott, folyamatosan bővülnek az itt található szolgáltatások, élj velük és légy te is boldog ember!

Fontos: az igényes ember nem elégszik meg egy fénykép és néhány szó által kapott ismerettel, hanem minél jobban szeretné megismerni azt, akit társául választ. Ehhez nyújt segítséget az Eva Exclusive minden jelenlegi és a jövőben folyamatosan bővülő szolgáltatása.

Azt pedig le kell szögezni, hogy mindegyikünkben ott lapul az igényesség, hiszen társat akarunk, valakit, akivel megoszthatjuk a mindennapokat, az örömöt és bánatot, a könnyeket és mosolyokat. Ezért mindenkit szeretettel vár a társkereső szolgálat, aki párját keresi. És bizony a boldogság nemcsak az egészségeseknek jár, de azoknak is, akik valamilyen fogyatékkal vagy mozgáskorlátozottsággal élnek. Hiszen valahol él már valaki, aki rájuk vár, csak eddig nem jó helyen keresték egymást!

Az Eva Exclusive – Igényesek Társkeresője tehát valóban mindenkié. Bízzunk benne együtt, hogy itt mindenki megtalálja a szerelmet, hogy olyan boldogságra találjon, mint amilyet az első emberpár, Ádám és Éva is átélhetett – nem véletlen, hogy még napjainkban is ők számítanak az egység szimbólumának.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top