Életmód

Máris visszahízott Kirstie Alley?

Nicsak, ki nem tudta megtartani a súlyát már megint? Hát persze hogy Kirstie Alley, a jojóeffektus mintapéldánya.

Lehet, hogy éppen magának vásárolt egy-két számmal nagyobb ruhákat karácsonyra a színésznő, amikor nemrég rajtakapták a lesifotósok, ahogy óriási szatyrokkal megpakolva járja a Beverly Hills-i boltokat egy barátnőjével. Kirstie a képek tanúsága szerint annyira nem volt elragadtatva az örömtől, hogy már megint kiszúrták, pedig nem volt nehéz, hiszen láthatóan újra elég feltűnő méreteket kezd ölteni.

Néhány hónapja még arról szóltak a hírek, hogy jó pár évet letagadhatna a fiatalosan csinosra lefogyott, hatvanéves díva. Alley köztudottan nehezen tud ellenállni a finom falatoknak, és valószínűleg az átlagosnál is hajlamosabb a hízásra. Néhány éve egy fogyókúrás márka reklámarcaként is dolgozott, de ahogy lejárt a szerződése, újra gömbölyödni kezdett. Idén újra látványos volt a színésznő súlycsökkenése, amit a lapok az amerikai táncműsorban, a Dancing with the Starsban való szereplésének tudtak be. Sajnos úgy tűnik, ezúttal sem tartott sokáig.

 

 
Nyáron még karcsúbban
Nyáron még karcsúbban
 
Felszaladtak a kilók
Felszaladtak a kilók

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top