Életmód

Nehezen fogadta el külsejét a Szex és New York sztárja

Sarah Jessica Parker tisztában van azzal, hogy nem egy klasszikus szépség, manapság azonban már nem emiatt aggódik.
Elfogadta a külsejét
Elfogadta a külsejét

A Carrie Bradshaw megformálása óta divatikonként számon tartott színésznő egy napokban megjelent interjújában bevallotta, hogy régebben rengeteg bizonytalansággal küzdött a külseje miatt, és komolyan a lelkére vette az ezzel kapcsolatos negatív megjegyzéseket. Az évek során azonban lassan, de biztosan megbékélt a kinézetével, és manapság visszasírja azokat az időket, amikor ez volt a legnagyobb problémája.

„Sokkal jelentősebb bizonytalanságokkal küzdök. Először is és legfőképpen a gyerekeim és az ő egészségük miatt aggódom, aztán a férjem miatt. Aggódom még amiatt is, hogy szakmailag vajon milyen lehetőségeket kapok” – fogalmazott Parker.

A 46 éves sztár leszögezte azt is, hogy nem csináltat fiatalító beavatkozásokat, mivel szerinte a botox és társai feleslegesek. Azt mondja, realistán szemléli a külsejét és igyekszik a korának megfelelően öltözködni, de a hétköznapokban bőven beéri azzal is, hogy magára kap valami kényelmeset.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top