Életmód

Büszkék testükre a kismama modellek

A Victoria’s Secretnél nyomulnak a nőies modellek, akik babázásból tértek vissza a kifutóra. Hárman közülük elárulták szépségük titkát.

Az egyik legnagyobb fehérnemű-márka három modellje is nemrég tért vissza a kifutóra szülés után, és mondhatjuk, hogy az anyaság mindhármuknak előnyére vált: Miranda Kerr, Doutzen Kroes és Alessandra Ambrosio szexibbek, mint azelőtt.

Ezt a Victoria’s Secret vezetősége is így gondolja, legalábbis a marketing igazgató így nyilatkozott: „Tudom, hogy a lányoknak azért is jól jön a felkérés, mert így rá vannak kényszerítve, hogy újra legjobb formájukat mutassák. Úgy gondolom, az anyaság olyan önbizalmat adott nekik, azt a bizonyos »bármire képes vagyok« hozzáállást, amely a kifutón is visszaköszön.”

Az őszi bemutatók sztárjai – akik közül Ambrosio 2008-ban, Kroes és Kerr pedig idén januárban szült – elárulták, hogyan hozták magukat formába a baba mellett.

Miranda Kerr, aki ráadásul első szereplése alkalmával a különleges, gyémántos melltartót viselhette, rendkívül büszke arra, hogy ilyen megtiszteltetésben volt része. Ő leginkább pilates-, jóga- és erősítő gyakorlatokkal hozta formába a testét. A 28 éves modell kifejezetten olyan mozgásformákat választott, amelyeket a lakásban is el tudott végezni. „Kevesebb időm van, de megpróbálok minden nap tornázni. Otthon sportolok a nappaliban, miközben szemmel tartom a kisfiamat, aki mellettem játszik, a padlón.” Miranda reméli, a rendszeres testedzéssel és az egészséges étkezéssel a kicsinek is jó példát mutat.

 
Miranda Kerr
Miranda Kerr
 
Alessandra Ambrosio
Alessandra Ambrosio
 
Doutzen Kroes
Doutzen Kroes
Fotók: dailymail.co.uk
 

Doutzen Kroes a 27 éves, holland származású modell leginkább a hasizomgyakorlatokra összpontosított, és mint mondja, imádja visszanyert alakját. „Azt kívánom, hogy minden nő ilyen szexinek érezze magát szülés után. Csak a testünkről van szó, de akkor is nagyszerű érzés.” Úgy gondolja, a munkája teljesen összeegyeztethető a babázással, sőt a szakmának sok előnye is van egy kismama számára: azon túl, hogy odafigyel az alakjára, profik gondoskodnak a frizurájáról és a sminkjéről.

Alessandra Ambrosio is büszkén mutogatja alakját: „Nőként lépek a kifutóra, nem kislányként” – nyilatkozta a 30 éves modell, aki 2004 óta dolgozik a fehérneműmárkának, és egy hároméves kislány édesanyja. Bevallotta, hogy ma már sokkal jobban oda kell figyelnie a bemutatók előtt, mint régen, ami azt jelenti, hogy például hetekkel a show előtt felhagy az édességgel. Anja, a kislánya szívesen kíséri el a munkába: imád öltözködni és anyukája szárnyaival játszani.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top