Életmód

Te is cipelsz szemetet a kézi táskádban?

A nők többsége a valóban szükséges holmik mellett rengeteg felesleges tárgyat, sőt, hulladékot is őrizget a táskájában.

Szemetet cipelünk a táskánkbanEgy Nagy-Britanniában készült felmérés szerint a nők 68 százaléka szinte soha nem válogatja át a táskája tartalmát. Nem meglepő, hogy a legtöbben a szokásos felszerelést hordják maguknál nap mint nap: mobiltelefont, pénztárcát, igazolványokat, kulcsokat, sminkcuccokat, fésűt, zsebkendőt, fájdalomcsillapítót, valamint egy esernyőt.

Ezenfelül azonban még sok egyéb holmi is lapul női táskákban: a megkérdezettek negyede például folyamatosan cipel magánál úti hajvasalót és tartalék fehérneműt, 12 százalék pedig valamilyen „szerencsehozó” tárgyat is. 

A válaszadók 4 százalékának táskájából sohasem hiányozhat a melltartóba helyezhető mellnagyobbító párnácska. 2 százalékuk valamilyen szexuális segédeszközt, további két százalék pedig akár többnapos ételmaradékokat is hord a táskájában.

A többség csak olyankor pakol ki a táskájából, ha nem találja a kulcsát vagy a mobiltelefonját, illetve akkor, ha új táskát vesz.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top