Életmód

Az irodában ülve is égeti a kalóriákat a fogyókúrás alsónemű?

Egy japán cég olyan alsóneműt dobott piacra, mellyel állításuk szerint edzés nélkül is megszabadulhatunk a felesleges kilóktól. Finoman szólva hihetetlenül hangzik…

Munka közben is égeti a kalóriákat a fogyókúrás alsónemű?A Calorie Shaper alsónemű titka, hogy speciális, viaszos anyaggal van bevonva, amitől kevéssé rugalmas, így állítólag felerősíti az izommunka hatékonyságát olyan egészen mindennapi tevékenységek közben, mint például az utcán gyaloglás, a lépcsőzés, vagy akár az irodai székünkben való fészkelődés. HaMunka közben is égeti a kalóriákat a fogyókúrás alsónemű? minden nap viseljük az alsóneműt, azzal a gyártó ígérete szerint több ezer kalóriát égethetünk el hetente.

A holmi – mely igencsak úgy tűnik, hogy csupán egy az erőfeszítések nélküli fogyás lehetőségével kecsegtető „csodatermékek” közül – pár hónap alatt rendkívüli népszerűségre tett szert Japánban. Elsősorban a 35 és 45 év közötti korosztály vásárolja, a nők és a férfiak egyaránt lelkesednek érte.

Az alsónemű darabja 940 japán jenbe, azaz nagyjából 3000 forintba kerül.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top