Életmód

Edzőteremben tartják lánybúcsújukat a trendi arák

Italozás, chippendale-show és kínos játékok helyett egy kiadós edzéssel búcsúznak lánykoruktól a sportos menyasszonyok.
Férfisztriptíz helyett...
Sztriptíz helyett…

Az amerikai fitnesztermekben egyre felkapottabb a lánybúcsús szolgáltatás, melynek lényege, hogy a menyasszony és barátnői az esküvőt megelőző hetekben közösen edzenek, végül magát a lánybúcsút is egy aerobikóra, vagy épp egy jógafoglalkozás keretében tartják meg. Akadnak persze, akik ezen felül még a hagyományos lánybúcsút is bevállalják, ízlés szerint.

Az új trend követői között egyaránt találunk eleve sportos életmódot folytató menyasszonyokat, de olyanokat is, akik direkt az esküvőjükre szeretnének minél jobb formába lendülni, esetleg leadni pár kilót, de nincs elég akaraterejük ahhoz, hogy egymagukban járjanak mozogni. A barátnők társaságában viszont már szívesebben bevállalják az edzéseket, és ez egyfajta felvezetés is a nagy napra.

A szakemberek szerint az újfajta lánybúcsú azért is népszerű, mert az emberek manapság később, érettebb fejjel házasodnak, és ebben a korban kevésbé jön be már az „ereszd el a hajam” típusú bulizás, inkább valami különlegesre vágynak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top