Életmód

Pofozással nagyobbít melleket a csodakozmetikus

Szike nélkül formázza vendégei testét egy bangkoki nő. Állítólag addig csapkodja a testrészt, míg az a kívánt alakú/méretű nem lesz.

A 44 éves bangkoki Khemmikka Na Songkhla állítása szerint még tinédzserkorában, a nagymamájától tanulta a pofozgatós technika alapjait, melyet aztán továbbfejlesztett és immár húsz éve gyakorol saját szépségszalonjában.

A módszer lényege, hogy a szépíteni, formázni kívánt testrész körül határozott mozdulatokkal úgy ütögeti a zsírt, hogy az a kívánt felületre vagy testrészre „vándorol”. Ezzel a technikával szerinte 5-6 centiméterrel is növelhető a mellméret, de arcfiatalításra, vagy épp a has, a derék, a fenék és a combok formázására is alkalmas. Egy kezelés nagyjából 10 percig tart, látványos eredményt általában 4-5 kezeléssel lehet elérni. A beszámolók szerint az ütögetést meglehetősen kellemetlen elviselni, egy plasztikai műtéthez viszonyítva azonban mégis jóval kevésbé drasztikus és fájdalmas.

Khemmikka munka közben
Khemmikka munka közben

 

A csodakozmetikust nagyobb mellekre vágyó tizenévesektől a feszesebb testre áhítozó hetvenesekig látogatják. Saját bevallása szerint kizárólag azokon nem tud segíteni, akik túl soványak, nekik azt szokta javasolni, hogy szedjenek fel pár kilót, és azután jöjjenek vissza.

Az ütögetős technikát Khemmikka most már terjesztené is, azt tervezi, hogy kiválaszt tíz tanítványt, akiknek – jó pénzért – megtanítja a módszert.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top