Életmód

Ötmarék-diétával akar visszafogyni Victoria Beckham

Victoria Beckham be akarja bizonyítani, hogy négy gyerek után is simán hordhat 34-es ruhákat.

Miközben David többnyire a fiúkkal foglalkozik, Victoria keményen dolgozik, hogy a szeptemberi New York-i Divathetekre a lehető legjobb formába hozza magát. A négygyermekes anyuka legutolsó terhessége alatt összesen 9,5 kilogrammot hízott, és a súlyfeleslegtől most a szigorú ötmarék-diétával igyekszik megszabadulni.

A diéta lényege, hogy egy nap nem lehet többet enni öt marék ételnél. Az sem lehet bármi: Victoria  kiiktatott mindenféle cukros édességet és sós ételt. Leginkább miniadagokban elkészített füstölt lazacot, chilis koktélrákot, tonhalszusit és tojásrántottát csipeget. Ha pedig nassolni támad kedve, akkor goji bogyót vagy dióféléket rágcsál. A magas fehérjetartalmú étrendet már öt nappal a kis Harper Seven születése után elkezdte, és persze literszámra issza a vizet.

Szuperszigorú diétával szerzi vissza alakját Beckham anyuka
Szuperszigorú diétával szerzi vissza alakját Beckham anyuka

Még szerencse, hogy orvosi utasításra egyelőre kizárólag kímélő kismamatornával és némi pilatesszel edzhet. Néhány hét múlva aztán visszatér a megszokott edzésprogramjához és személyi edzőjével, Tracy Andersonnal fog dolgozni.

A divatdizájner egyébként minden terhessége után hamar visszanyerte tinilányos formáit, és általában a pilatesgyakorlatok és az algás testpakolások hozták meg számára a kívánt eredményeket. Az első fia, Brooklyn születése után túlságosan jól sikerült a fogyókúra, és az egykori lánycsapat tagját akkoriban csak Csonti Spice-ként emlegették.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top