Életmód

Diétázva készül a visszatérésre Victoria Beckham

Kislánya júliusi születése óta Victoria Beckhamet mindössze egyetlen fotó erejéig láthattuk. Szülési szabadsága azonban már nem tart soká, gőzerővel készül a visszatérésre.

Beckhamné visszatérVictoria három fiával és a kis Harper Sevennel amerikai sajtóértesülések szerint jelenleg malibui luxusvillájában vakációzik. A nyaralás hetei azonban egyben a felkészülést is jelentik a nyilvánosság elé való visszatérésre.

A sztáranyuka edzésekkel és szigorú diétával igyekszik minél jobb formába hozni a testét. Szakácsa kizárólag szénhidrátmentes és alacsony zsírtartalmú, zöldségekben és fehérjékben gazdag ételeket készít a számára.

A nagy visszatérésig már csak alig egy hónap van hátra. A tervek szerint Beckhamné szeptember 11-én jelenik majd meg először hivatalosan a nyilvánosság előtt, méghozzá stílusikonhoz méltó módon: a New York-i divathéten, új kollekciójának bemutatóján.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top