Életmód

Lehetsz holnap gazdagabb! Segít az agykontroll!

A jólét bárki számára elérhető, főleg ha az univerzum egyetemes törvényeit hívod segítségül. Dr. Domján László agykontrolloktató tippjei útmutatót adnak ehhez.

Vonzz gazdagságot!
Ébredés után és elalvás előtt (valamint napközben bármikor) képzeld el magad bőségben, gazdagságban, mintha már úgy élnél, ahogy szeretnél. Éld át annak az örömét, hogy mindent megengedhetsz magadnak, amire csak vágysz. Ezzel a vonzás törvényét hívod segítségül ahhoz, hogy életedbe jómód köszöntsön.

Lehetsz holnap gazdagabb! Segít az agykontroll! Keresd a lehetőséget!
Gondolkodj, hogyan tehetnél szert több pénzre. A tudatalatti kreativitásának kiaknázására létezik egy egyszerű és jól működő módszer, a kritikamentes ötletbörze. A családtagjaiddal vagy a barátaiddal üljetek össze, és 20 percig soroljátok az ötleteket, hogyan gazdagodhatnátok meg. Minden egyes ötletet írjatok fel, a legvadabbat se tartsátok magatokban. Könnyen lehet, hogy igazi gyöngyszemre bukkantok.

Változtass a gondolkodásodon!
A személyes világunk a gondolkodásunkat tükrözi vissza, ezért ha gazdagnak érezzük magunkat, valóban bőségben fogunk élni. Gondold át minél többször, akár írd is le, mi mindenért érezheted már most gazdagnak és szerencsésnek magad, közben éld át a hála érzését. A szegénység és a bőség is belső állapot, amelyek aztán kívül is megjelennek. Így csak az lesz tehetős, aki annak is érzi magát.

Légy adakozó!
Írj össze magadnak 210 közeli és távoli ismerőst, majd a következő 3 hétben minden este elalvás előtt képzelj magad elé közülük tízet. Gondolj rájuk szeretettel, küldj nekik energiát, lásd őket úgy, hogy mosolyognak, és örömmel fogadják a gondolataidat. Ha a tudatalatti csatornáján energiát, szeretetet adsz, azt bőségesen vissza is fogod kapni.

Egy kis programozás
Egyszerű, de rendkívül hatásos módszer: mondogass magadnak minél gyakrabban a jóléttel kapcsolatos pozitív állításokat. Például: „gazdag vagyok, megérdemlem a bőséget”.

Vedd észre a bőséget!
Az univerzumra a bőség a jellemző, a te feladatod az, hogy ezt a mindennapokban, a legapróbb dolgokban is észrevedd, figyeld és csodáld meg. Ez felébreszti a benned is ott szunnyadó bőséget.

Legyen teli a pénztárcád…
…legalábbis mindig legyen benne készpénz. A tudatalatti a bőséget a pénzzel köti össze, ezért ha mindig üres a pénztárcád, amikor belenézel, nem a gazdagság érzését erősíted magadban.

A cikk nyomtatásban a Nők Lapja Psziché korábbi számában jelent meg.

Engedd el a veszteségeid!Már kapható a Nők Lapja Psziché nyári különszáma, melyben 80 oldalnyi önismereti tesztet találsz! 
A tartalomból:

  • Teszteld, milyen szülő vagy!
  • Van jövője a kapcsolatodnak?
  • Derítsd ki, miben tehetséges a gyerek!
  • Jó főnök lennél?
  • Hogy kezeled a stresszt?
  • Társfüggő vagy? 

Ha előfizetnél a magazinra, itt és most megteheted!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top