Életmód

Pénisztérkép és szexböjt

Milyen az átlagos hosszúságú pénisz, és mit jelent a 40 napos szexböjtöt segítő mantra? Valóban lehet hazánkból pénisznagyhatalom, ahogy arról korábban már hírt adtunk? Soma Mamagésa pajzán üzenetéből kiderül.
Pénisztérkép és szexböjt Ánuszfehérítés. Miért kell?

A napokban már foglalkoztunk a témával, de megkérdeztünk “szakértőnket”, hogy mit gondol arról, hogy Magyarország pénisznagyhatalom.

Barátnői közösségemben – nyilván csakúgy, mint mások – folyamatosan nagyszerű információkkal látjuk el egymást az interneten keresztül is. (Régebben Bővéreknek hívtuk magunkat, de mivel többen állunk a preklimax előtt vagy már benne, időnként túlzott vérzési ciklusokkal, ezért most új kifejezésen törtük a fejünket. Jelenleg épp az ETUS-nál tartunk – Egymást Támogató Univerzális Szexistennők –, de ez még nem elfogadott.) Szóval a napokban fent említett barátnői közösségemtől két nagyszerű infó is átjött a kör-emailek között, az egyik egy pénisztérkép, a másik pedig egy 40 napos szexböjtöt segítő mantra. (Mindkettőre azonnal lecsaptam, cserébe elküldtem a saját lelki wellnesses lányaimmal kidolgozott nemiszerv- és szexszinonima-gyűjteményemet, merthogy adva kapunk… A péniszre 240 szinonimát dolgoztunk ki a teljesség igénye nélkül – avagy azzal…)

Szóval: pénisztérkép, melyből megtudhatjuk, hogy a világ különféle országaiban mekkora az átlagos hosszúságú pénisz. (Sajnos a körméretről nem szól a térkép, pedig ez legalább annyira fontos infó… Erről eszembe jutott egy Hajdúnánáson tanult ide vonatkozó népi mondás: „hosszú vékony: hasfájós, rövid, vastag: használós.” A rövid vékonyról és hosszú vastagról nem szól a fáma.)

Ha megnéznéd a térképet, katt a képre!
Ha megnéznéd a térképet, katt a képre!

Persze egyből a magyar férfiakat néztem, aztán meg a szélsőségeket. A térkép megalkotója szerint, akiről sajnos semmit nem tudunk, ahogy arról sem, hogy mire alapozza ezeket az adatokat, hogyan, mennyi ideig és hány fővel folyt a kutatás, melynek eredménye reprezentatívnak számít-e egyáltalán, szóval szerinte a magyar péniszhossz átlag 16,51 cm, ami – ha magunk elé kapunk egy vonalzót, láthatjuk – igen szép méret. (A nők nagy többsége tapasztalatom szerint ezt szereti.)

A térkép megalkotója szerint a magyar férfiaknak van a fehér bőrűek között a legméretesebb szerszáma – minket csak néhány fekete bőrű ország előz meg. Szexuális kutatómunkáimat tekintve bármilyen szorgalmas életet is éltem ifjabb éveimben, elképzelésem sincs, mennyire fedi mindez a valóságot. És egyáltalán, mire lehet jó ez a térkép? Például ha a megalkotója magyar, és egy külföldi lánynál be akar vágódni, spontán elküldheti neki, hogy kedvet hozzon magához. De hát úgyse ezen múlik. (Arról nem is beszélve, hogy a péniszt 8 szempont alapján különböztetjük meg, melyek közül a méret csak egy.) Ráadásul az egész méretkérdés csak akkor számít, ha valamely végletről van szó.

Viszont ha ezt a pénisztérképet komolyan veszem, ez egyben egy vaginatérkép is, hiszen a természet rendje szerint passzentosra vagyunk teremtve… Miután ezzel a kérdéssel jól „kifoglalkoztam” magamat, jött a 40 napos szexböjtöt segítő mantra, aminek azonnal hatása alá kerültem.

Azóta napjában 6-8-szor meghallgatom, még a telefonomból is ez szól. Bele is vágtam a böjtbe – úgyis böjti időszak van –, úgyhogy úgy döntöttem, én most alul nem leszek táplált… Többször csináltam már ilyet, hosszabb periódusokra is, kiváló lehetőség a felgyülemlett energiát tudatosan elvezetni – szakszóval szublimálni – valami számunkra fontos vagy nemes dologba. Zenélés, alkotás, meditálás, szellemi munka, stb… Jó kis tavaszi nagytakarítás testben-lélekben, petefészekben, a múlt afférjait, negatív érzéseket kipucolni… mmm… jólesik. (Még a szenvedés és hiány része is, mert érzem, élem, az én kísérletem.) Akár úgy is fel lehet fogni, mint egy áldozatot, amiért cserébe kérünk valamit.

Aztán miután lejárt a minimum 40 nap (90 is lehet) megint előkapom a térképet, és megnézem: üzen-e valamit? Kaland az élet!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top