20 nehezen felejthető retrocucc

Kövess minket a facebookon!

f Ajánlom
Nem tudtunk megállni húsznál. Múlt héten már ízelítőt adtunk a legnehezebben felejthető 80-as években „menő” termékekről. Nézd meg a folytatást!
2011. 03. 30. |

Kövess minket!

f Ajánlom

  Olvass tovább

  Hozzászólások

  Catilina 2012-07-07 18:26

  Kérdés:

  Melyik az erkölcsösebb?

   

  1. Útba esik jövet-menet

  a Takarékszövetkezet

   

  2. OTP Bank

  Bízunk egymásban

   

  ____

   

  Megoldás:

  1.

   

  Indok:

  1. Igazat ír, felhívja a figyelmet.

  (Valóban volt úton-útfélen Takarékszövetkezet-fiók)

   

  2. Hazudik, manipulál.

  (Már miért bíznánk egymásban? Nem is ismerjük egymást! Kiben bízunk? Azokban, akiket jól ismerünk, a barátainkban, a családunkban. Azt sugallja, hogy az OTP egy szerető család/barát, amelyik biztonságot ad és megbízható)

   

   

  Catilina 2012-07-07 18:10

  Akkor egy kis teszt:

  Melyik reklám okosabb?

   

  1. Itt a Márka,

  itta már ma?

   

  2. Anu okosz,

  Tomival mosz.

  swordfish69 2012-07-07 17:56

  Aki ilyen "vicces" csipkelődő megjegyzésekkel vezette fel a retróinkat, és kóstolgatja az előző rendszert, ugyanolyan lelkes úttörő volt, mint bárki, de az apja legalábbis, hisz esélye sem lett volna, hogy idáig jusson. Könnyű rugdosni a döglött oroszlánt, de nézzük csak, mit is hozzott az új rendszer? A kilencvenes évek elején megannyi gyermek lett ok nélkül öngyilkos, ölni készek voltak, s tették is ezt még testvéreikkel is a sátánisták, munkanélküliség, tőzsdecápák által manipulált devizaválság,internetzombi gyerekek, stb. A vasfüggöny nem csak elzárt, ki is zárt. Méghozzá a szemetet. Fikázzák a zizit, a csokiainkat? Ebben az országban igenis volt komoly édességipar, lásd Szerencs. Fűrészpor a zizi? Jobbak a mai műkaják, amikről mit sem sejtünk? Hülye reklámok? A maiak némelyike degeneráltabbnak nézi a potenciális vevőjelöltet, mint elődeik közül bármelyik. Nem folytatom, fájna.:)

  Torolt_felhasznalo_552514 2011-03-31 14:23

  Tudod ok most azt hiszik hogy ami most trendi az a tokeletes, es kozben sosem volt ennyi elhizott gyerek meg depresszios felnott aki nem talalja  a helyet a vilagban mint most.

   

  Ha jol korulnezunk hogy a ma istenitett es jonak tartott dolgok kozul hany undorito vagy nevetseges van, akkor kiderulne hogy itt is van boven lesajnalnivalo.

   

  Ha a mostani zacskos chipset nezzuk, szerintem az egyik legkarosabb es legundoritobb ennivalo amit kitalalni lehet, megis zabaljak ket pofara.

  Es meg rengeteg dolog van az agyonszinezett "energiaitalok", amiktol szerintem meg soha senkinek nem lett tobb energiaja egeszen az allando salataragasig, meg a palackos ivovizekig amit sokan otthon toltenek fel a csaprol de azzal szaladgalnak mert most az a trendi.

   

  Hidd el sokan egyetertunk veled, a tobbieket meg nem kell figyelembe venni. Majd naluk is eljon az a kor amikor az uj generacio kigunyolja a polobol kilogo hasukat meg a ronda pircingjeiket amik a nyelvukben es mindenhol lognak. Csupan ido kerdese az egesz.;) 

  marcipan21 2011-03-31 10:36

  Kis töltött csokik(Enikő,Emese,ABC)a Melódia csoki,a nebuló cukor.Ztán a szeletes csokik Marika,Bandi,Édes Anna,és a nagy kedvenc a rumpraliné.

  petyka78 2011-03-31 00:15

  Sziasztok!

   

  Ugralos bekara nem emlekszem, viszont par hete hozott a ferjem a fiamnak.  Nekem is ujdonsag volt.(32 evesen) 

  monika1970 2011-03-30 21:03

  Ugrálós békát retroüzletben láttam egy budai bevásárlóközpontban.