Életmód

Aerobikkal a tavaszi fáradtság ellen!

Március 27-én lesz a tavasz első nagy aerobikeseménye – újra válogatott aerobik- és fitneszelőadókkal lehet együtt mozogni az 5. Coca-Cola Testébresztő Aerobik Napon, a SYMA Csarnokban.

Minden izmot felébresztő program.
A nagyszínpadnál Gáspár Kata Aerobik Mixszel melegít be, majd Horváth Gréta Bailar Aerobic óráján a dance aerobik és latin-amerikai versenytáncok keverednek. Varró Gyula táncos koreográfiával mozgat meg mindenkit Aerobic Performance óráján. Utána Béres Alexandra minden izmot megdolgoztat súlykontrollgyakorlataival. Kiss Gábor Afrodance-óráján afrikai táncmozdulatok és dobok garantálják a jó hangulatot. Kis Mónika Testegyensúly, preventív gerinctréning gyakorlatai a testi és lelki ellazulás mellett kihívást is jelentenek. A nap végén a Chili Salsa csapata igazi táncos bulit varázsol a Salsa Free Style órával.

Különterem új mozgástrendekkel.
Az idei évben már egy különteremben is felébreszthetik izmaikat a résztvevők. A Coca-Cola Testébresztő Mozgástrendek Teremben két órán is bemutatkozik a Bosu – egy állóképesség-, hajlékonyság-, robbanékonyság- és egyensúlyfejlesztő fitneszeszköz; ízelítőt ad a hiphop, salsa, sztepp, bboying, capoeira táncstílusokból építkező Urban Dance Team; valamint Varró Gyula és Horváth Gréta is tartanak egy-egy, a nagyszínpadi órájuktól eltérő edzést.

Kipróbálható újdonságok.
Az aerobikórák mellett az egészséges életmóddal is jobban megismerkedhetnek a látogatók az Életmód Expo kiállítóinál, valamint a legújabb fitneszeszközöket is kipróbálhatják a Fitnesz Parkban.
A program a szünetekben sem áll le – két óra között fellépők szórakoztatják a közönséget bemutatóikkal, új eszközöket, koncepciókat és stílusokat bemutatva.

 

Bővebb információ, program és nevezés: itt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top