Életmód

A legőrültebb celebdiéták

Kiderült, melyik a három legőrültebb celebdiéta, ami ráadásul veszélyes is lehet az egészségünkre.

A legőrültebb celeb-diétákA 2010. év végével a Brit Dietetikusok Szövetsége (BDA) számba vette a hírességek legfurcsább diétáit. A három legőrültebb celebdiétát, ha követjük, akár veszélyes is lehet.

Cheryl Cole állítólag rajong a híres vércsoportdiétáért, pedig a BDA szerint ez a diéta nélkülöz minden tudományos alapot, és kalciumhiányhoz vezethet.

A másik nagy kedvenc az úgynevezett juharszirup-diéta, amire a híres modell, Naomi Campbell, és az énekes Beyonce Knowles esküszik. A szövetség szerint nemcsak hogy unalmas, de egyáltalán nem tartalmaz tápanyagokat.

Szintén dobogós a rangsorban a káposztaleves vagy a zsírégető levesként ismert diéta, ami Sarah Michelle Gellar kedvence, csakhogy tápanyagban szintén szegény, és ráadásul a BDA szerint fenntarthatatlan is.

Felkapott és egészséges!

A sztárvilág egyik legfelkapottabb diétás szere a Hoodia, amelyben számos hollywoodi sztár bízik és használ évek óta, többek között Angelina Jolie, Lindsay Lohan, Hilary Duff, Carmen Electra, Nicole Ritchie és Eva Longoria. A Hoodia Gordonii kaktusz kivonata egyike azon étvágycsökkentő módszereknek, amely rendkívüli hatékonyságával, gyors felszívódóképességével a leghatásosabb kiegészítő a testsúly csökkentéséhez, a kívánt alak megőrzéséhez.

 

Forrás: Medipress

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top