nlc.hu
Életmód
Fogyasztó, anyagcsere-javító pormasszázs

Fogyasztó, anyagcsere-javító pormasszázs

Az ayurvédikus pormasszázsnak zsírégető, anyagcsere-javító és fájdalomcsökkentő hatása is van. Ha kíváncsi vagy, nézd meg videónkat!

A 2testŐr műsorvezetője, Veronika ezúttal ayurvédikus pormasszázs részleteibe ásta bele magát, melynek zsírégető, anyagcsere-javító és fájdalomcsökkentő hatása is van.

Ayurvédikus szempontból a kövérség nemcsak a túlzásba vitt táplálkozás kérdése, a túlsúly leginkább az anyagcsere problémája. A ténylegesen hosszú távú eredmények eléréshez elengedhetetlen az anyagcsere normális funkcióinak helyreállítása. Ez magyarázatot szolgáltat arra, hogy miért sikertelen a súlykontroll programok nagy része.

Egy diéta azonban nem oldja meg a kérdést, gyakorta pont az ellenkező hatást váltjuk ki. Nem történik meg a régóta várt súlycsökkenés, és még ha emberfeletti erőfeszítésekkel lecsökkentjük a táplálkozást, és elérünk némi eredményt, amint befejezzük az éhezést, vagy diétát, a súly gyorsan visszaáll, sőt növekszik a kiindulási súlyhoz képest. Ilyen stressznél, általában, az összes anyagcsere folyamatok lelassulnak. Pont ez az a lényeges hiba, amit néha még szakértők is elkövetnek.

A téma további részletei október 2-án délelőtt, a TV2 2testŐr műsorában!

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top