Életmód

Exkluzív Twilight-mobilok

Edward és Bella, a Twilight főszereplői már mobiltelefonra is felkerültek. Sajnos csak a szerencsés kiválasztottak vásárolhatnak a limitált készletből, de gyönyörködni azért nekünk is szabad.
Azt nem tudni, miért pont Franciaországra esett a választás, mindenesetre ott fogják árulni a “tvájlájosított” mobilt július 7-től. Az ára 200 euró, azaz körülbelül 56 ezer forint lesz. Ebben már az is benne van, hogy a vásárlók az év végéig ingyenesen letölthetik a legújabb Twilight filmet, amit ebben a hónapban kezdenek el vetíteni a mozikban.

A limitált széria alapja az LG GD510 Pop, amit twilight-os háttérképekkel és különleges mintájú hátlappal tuningoltak fel. Minden egyéb tekintetben ugyanazt tudja, mint az alap készülék: 3 megapixeles kamera, háromhüvelykes érintőképernyő és közösségi hálózatos funkciók kerültek a mobilba, egyebek mellett.

 
Exkluzív Twilight-mobilok
 
Vicces a dologban, hogy ez az a modellje az LG-nek, amihez külön lehet venni napcellás hátlapot, így napenergiával is tölthető. Ez a plusz egy átlag vámpírhoz kevéssé illik. Arról már ne is beszéljünk, hogy a Twilight logós hátlap az egyik legnagyobb különlegesség a limitált szériás mobilban.
 
 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top