Életmód

Mozogj velünk – és a sztárokkal!

Ismét Wellness-aerobiknap! Tavaly is nagyon jól sikerült, több százan tornáztunk együtt – most megpróbáljuk túlszárnyalni, még nagyobb helyen, még több oktatóval.

Rengeteg nyereményt osztunk ki, részt vehetsz a szuper tánc- és aerobikórákon, megismerheted a legújabb body and mind trendeket (ha esetleg nem tudod, mi az a zumba, a bodyART vagy a dirty funky…), és találkozhatsz a sztároktatókkal.

Május 29-én reggel 9-től Szentgyörgyi Rómeó latinaerobik-órája ráz fel minket a nagyteremben, 11 órakor Katus Attila Testébresztő tornával pörgeti fel még jobban a hangulatot, de Lencsés Rita, Varró Gyula és Tatarek Rezső is igazi különlegességekkel készül erre a napra. Fellép a Bad Boyz is, a rendezvény háziasszonya Ördög Nóra lesz.

Mozogj velünk – és a sztárokkal!

Ha eljössz, gyerekeken is segítesz: magazinunk minden belépő után 500 Ft-tal támogatja a Madarász Utcai Gyermekkórházat.
Várunk téged is!

A rendezvény helyszíne: Folyondár Vasas Sport és Tánc Centrum
Időpontja: 2010. május 29., 08.00–14.30

A részleteket keresd a júniusi Wellness magazinban, a www.wellnesscafe.hu internetes oldalon és a Wellness magazin Facebook-oldalán.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top