Életmód

A túlsúly mentette meg az életem!

Egy floridai nő saját bevallása szerint a deréktáji zsírpárnáinak köszönheti, hogy még él: a máskor utált "úszógumi" ugyanis felfogott egy lövedéket.

A 35 éves Samantha Lynn Frazier két durranást hallott abban a pillanatban, amikor belépett egy Atlantic City-beli bárba. Hirtelen éles fájdalmat érzett, és amikor a bal oldalához nyúlt, véres lett a keze. Szerencsére kisebb sérülésekkel megúszta az esetet, amelyről később kiderült, hogy a halálát is okozhatta volna, ugyanis egy pisztolygolyó fúródott a testébe.

A lövöldöző egyébként egy menekülőre célzott, a hölgy ártatlan arrajáróként keveredett a golyó útjába. A tettest azóta is keresi a rendőrség, Frazier azonban az eset óta hálás a túlsúlyának, pedig korábban szinte bármit megtett volna, hogy leadjon pár kilót. „Ha a háj képes felfogni a puskagolyót, azt sem bánom, ha tovább hízom” – mondta a helyi újságíróknak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top