Életmód

Jókedvet, bőséget ígér idén a számmisztika!

A tavalyi válságos év után idén végre fellélegezhetünk - legalábbis ezt ígéri a számmisztika. A 2010-es év ugyanis a 3-as szám hatása alatt áll, amelynek a jelentése bőség és születés - magyarázza Schilling Péter spirituális életvezetési tanácsadó, aki elkészítette a 2010-es évre vonatkozó számmisztikai elemzését a mithozneked2010.hu weboldalon.

A számok azt mutatják, hogy az előző év szűkössége és kivárása után idén végre valóra válhatnak a legmerészebb álmaink is.

Magyarországon a depresszió valóságos népbetegség, és ennek csak ártott a pénzügyi válsággal sújtott nehéz időszak, amely mögöttünk van. A depresszió egyik oka, hogy keveset foglalkozunk a lelkünkkel és gyenge az önismeretünk, pedig ha ismernénk a személyes lehetőségeinket és tudnánk vele élni, akkor egy boldogabb országban élhetnénk, ahol az emberek mosolyognak egymásra az utcán.
Mindenkinek mást hoz ez az év, a személyes lehetőségeinket megismerhetjük, ha ellátogatunk a mithozneked2010.hu weboldalra. A születési adataink megadása után az oldal díjmentesen elkészíti a 2010-es számmisztikai elemzést.

Csak a leírt álmok válnak valóra – mondja Schilling Péter és azt tanácsolja mindenkinek, hogy gondolja át mit jelent számára a bőség és készítsen listát azokról a dolgokról, amikre már évek óta vágyik, mert az idei évben jó eséllyel válnak majd valóra az elképzelései.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top