Életmód

Fogyj úgy, mint Madonna!

Az ötvenévesen is csúcsformában turnézó énekesnő a makrobiotikus diéta híve. Ez az étrend az ételek természetes állapotának megőrzésére épít. Tavaszra és nyárra általában könnyebb ételeket ajánl, míg az "emberesebb" fogásokat a hidegebb hónapokra tartogatja.

 Az énekesnő erre esküszik: makrobiotika

 

Fogyj úgy, mint Madonna!Madonna edzője, Tracy Anderson nemrég még szigorúbb étrendet dolgozott ki az énekesnő számára: megtiltotta a feldolgozott élelmiszerek, a tejtermékek és a legtöbb fűszer fogyasztását – ezek ugyanis Tracy szerint puffasztanak, és felborítják az emésztőrendszer egyensúlyát. Tiltott a zsiradék, az alkohol és a koffein is, míg a napi vízfogyasztásnak másfél és három liter között kell lennie. Mindehhez a táncot és más kardio-mozgásformákat (például a futópados edzést, az ugrálókötelezést és a futást), valamint a súlyzós gyakorlatokat egyesítő edzés járul. Madonna egyébként az egész testet átmozgató ashtanga jógára is esküszik.

Rokon lelkek: Gwyneth Paltrow és Courtney Love tányérjára is makrobiotikus ételek kerülnek.

Lesd el Madonnától! Igyál mindennap legalább két liter vizet vagy gyógyteát: ez valósággal átmossa a szervezetedet. Kerüld viszont az alkoholt és a cukros, szénsavas üdítőket.

Ezt ne utánozd! Ne kínlódj az ízetlen ételekkel: a fűszerek jó része egyenesen felpörgeti az anyagcserét! A tejtermékeket sem okos dolog elhagyni, szükséged van a kalciumtartalmukra.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top