Életmód

Mi a különbség konyhasó, tengeri só, kősó és kristálysó között?

A sókérdés folyamatosan "terítéken" van. Téged is érdekel, hogy melyiket mire és miért érdemes használni? Vitázz, kérdezz, tájékozódj!
Február 21. szombat 16.00Vita téma: Só

Só, fehér arany vagy fehér méreg? Mi a különbség konyhasó, tengeri só, kősó és kristálysó között? Milyen sót együnk? Sóterápia és alkalmazása, allergia, reumás megbetegedések, elsavasodás, bőrproblémák, anyagcserezavar stb. esetén.

A tanfolyamokat vezeti Tóth Krisztina orvosilag akkreditált egészség és táplálkozási tanácsadó.

Előzetes bejellenkezéssel.

Részvételi díj: 2 000 Ft/fő

 

Február 22. vasárnapNyílt nap a Kristálysó barlangban


12.00-15.00-ig Amatsu gyógyterápia, tradicionális japán masszázs Bácskai Balázzsal.
15.00 – tól előadás a Sóbarlang élettani hatásairól. Bezárólag beszélgetés, tanácsadás Dr. Neuwirth Tamás -fül- orr gégész szakorvossal. Az előadást vezeti Tóth Krisztina orvosilag akkreditált egészség és táplálkozási tanácsadó. Az előadás előtt és után „Kristályhangok” – Zsarnai Gábor meditatív hangszerbemutatója, mely során gyógyító rezgésekkel rendelkező, felharmonikusokban gazdag különleges világzenei hangszerek szólalnak meg a Sóbarlang egyedi akusztikájában, mint például az ausztrál didgeridoo és a tibeti éneklő edény.

A belépés ingyenes!

 

Bővebb információ:

Sóker Sócentrum, Kristálysó barlang

1066 Budapest Mozsár utca 7.

A szombati programra előzetes bejelntkezés: Tel: 312-16-46, 30 273 62 77

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top