Életmód

VILLANTSD FEL A LEG(MEG)NYERŐBB MOSOLYODAT!

A fejvadászok, életvezetési tanácsadók, a társkereséssel foglalkozó szakemberek egyre gyakrabban említik a siker titkaként azt az angol mondást, mely szerint: még soha senkinek nem nyílt másodszor is lehetősége első benyomást kelteni.

Hogyan tehetsz szert már 3 perc alatt azonnal ragyogóbb és fehérebb fogakra?

A testbeszéddel foglalkozó szakemberek egyetértenek abban, hogy a mosolygás a leggyorsabb és leghatékonyabb módja annak, hogy pozitív benyomást keltsünk egy ismeretlen emberben.

A mosolygó száj és szem nyitottságot, odafigyelést, kiegyensúlyozottságot sugall. A legtöbb ember a kifejezéstelen arcot visszataszítónak érzi. Közhely, de igaz: a mosoly mindenkit megszépít.

A MOSOLY NEMCSAK MEGSZÉPÍT, HANEM MAGABIZTOSABBÁ IS TESZ

A Signal ez év júniusában végzett kutatásából kiderül, hogy a magyar nők is igen nagyra értékelik a társas helyzetekben az önbizalommal teli, ragyogó mosolyt. A megkérdezett nők fele, ha csak öt perc áll rendelkezésére egy megbeszélés vagy találkozó előtt, fontosabbnak tartja, hogy fogat mosson, minthogy sminkjét vagy frizuráját frissítse fel.

De hogyan vélekednek saját mosolyukról a szebbik nem magyar képviselői? Biztatónak látszik, hogy a megkérdezett 18-35 éves nők közel egyharmada a mosolyát tartja magán a legszebbnek. Ugyanakkor, a Signal kutatásában részt vett tíz nő közül nyolc elismerte, nagyobb önbizalommal mosolyogna, ha fehérebbek, ragyogóbbak lennének fogai.

AZONNAL CSILLOGÓBB MOSOLY MÁR EGYETLEN FOGMOSÁSSAL

Gondoltál már arra, milyen remek volna, ha egyetlen csettintéssel filmekbe illő fehérebb és ragyogóbb mosolyod lenne? Persze anélkül, hogy drága és időigényes eljárást használnál…

Ez többé nem lehetetlen: a Signal White Now már egyetlen fogmosással fehérebbé varázsolja fogaidat.* Ez a forradalmian új fehérítő fogkrém valódi „make-up” a fogaidnak.

A Signal White Now használata kényelmes és hatása klinikailag igazolt, hiszen a Signal újításának köszönhetően a fogkrém kék habja optikailag azonnal fehérebbnek* mutatja a fogakat. Ugyanakkor fokozatos fogfehérítő hatással is rendelkezik, sőt fluorid tartalma révén a fogakat is segít megóvni.

A fogkrémet kipróbáló magyar nők 82 %-a egyetértett abban, hogy a Signal White Now már egyetlen fogmosással láthatóan fehérebbé és ragyogóbbá varázsolta mosolyukat. Ráadásul tíz nőből kilenc ajánlaná a fogkrém kipróbálását barátnőjének!

MOST NEVETVE NYERHETSZ A SIGNAL WHITE NOW NYEREMÉNYJÁTÉKÁVAL!

Ha igazi mosolyszakértő vagy, a Signal White Now-val nemcsak azonnal fehérebb* fogakra és ragyogóbb mosolyra tehetsz szert, de tudásod révén különleges nyereményekkel is gazdagodhatsz.

Nem kell más tenned mint: ellátogatnod a www.villantsdfel.hu weboldalra, kitöltened mosolykvízünket, és megnyerned fantasztikus ajándékainkat!

Fődíjunk:

MacBook 13″ White Intel Core 2 Duo 2.1GHz/1GB/120GB/Combo

A MacBook bárhol, bármikor elérhetővé teszi az Intel legújabb Core 2 Duo processzorának hatalmas teljesítményét – valamint számtalan jól bevált, klasszikus Apple szolgáltatást, mint a beépített iSight kamerát, melynek segítségével bárhonnan folytathatsz videó-konferenciát; iLife ’08 szoftvercsomagot a digitális média-gyűjtemény rendszerezésére, tárolására, lejátszására; Front Row szoftvert; ragyogó, szélesvásznú, 13″-es képernyőt és még kétmonitoros támogatást is. A nyereményjátékban szereplő MacBook-ot, a StarKing Apple Premium Reseller, Magyarország legnagyobb forgalmú Apple viszonteladója és az egyetlen Macintosh platformon működő Internet szolgáltatója biztosítja.

Egyéb nyereményeink:

5 db. 5.000 Ft értékű Skiny fehérnemű-utalvány

A Skiny a nemzetközi fehérnemű-ipar elismert márkája, mely a legmodernebb, legdivatosabb trendeket követi. Célkitűzésünk, hogy egyedi kollekcióinkkal az irányt mutató stílust ötvözzük a maximális kényelemmel, és így járuljunk hozzá az igényes fehérnemű vásárlók hazai körének bővüléséhez.

A részletes játékszabályokat a www.villantsdfel.hu oldalon találod.

A Signal White Now kutatása 46 magyar nő részvételével zajlott

* 78 alanyon elvégzett klinikai vizsgálat az azonnali optikai fehérítő hatás mérésére. Az azonnali fehérítő hatás ideiglenes.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top