Életmód

Fogyasztókezeléseket teszteltünk – 2. rész

Ha előző összeállításunk alapján nem találtad meg a számodra legmegfelelőbb fogyasztókezelést, most újabb négyet mutatunk be, hogy biztosra mehess a választásnál.
• MediFat •

 

A MediFat-elektrolipolízis célzottan a problémás testrész bőr alatti zsírszövetének és kötőszövetének ingerlésével teszi lehetővé a plasztikai eljárásokhoz hasonló hatásfokú alakformálást műtéti beavatkozás nélkül. Lehetővé teszi a mell alatti testrészek, valamint a felkar látványos helyi formálását és egyidejű feszesítését úgy, hogy mérésekkel igazolhatóan csak a zsír mennyisége csökken. A körfogatcsökkenés maximuma a kezelt, problémás területeken jön létre. A kialakuló testsúlyveszteség 85-90%-a zsír.

Olvasd el összeállításunk első részét is:

Fogyasztókezeléseket teszteltünk – 1. rész

Mindent a fogyókúráról:

www.wellnesscafe.hu

Étrend:

A kezelés alatt speciális étrendet kell követni, amely hasonlatos egy szétválasztó diétához. A lényege az, hogy vannak mono- és vannak általános napok. A „mononapok”, mint például a joghurt-, rizs-, gyümölcs-, zöldségnapok salaktalanító napok, amelyeket mindig egy általános nap követ! Vagyis nincs az, mint például a 90 napos diétánál, hogy egymás után „mononapok” követik egymást.

Ezt fogod érezni:

A módszer egy speciálisan kifejlesztett géppel történik. A kezelendő területekre hosszú, vékony tűket szúrnak, és ezután vezetik be az áramot. Az áram erősségét, illetve hogy melyik testrészeden akarod intenzívebben érezni, saját magad állíthatod be. Maga a kezelés egyáltalán nem fájdalmas, az első alkalom lehet nagyon furcsa, amikor először elindítják a gépet, és megérzed az áramot a kezelendő területeken. Én kellemes bizsergetésként éltem meg, viszont voltak olyanok, akiknek inkább kicsit fájdalmasabb volt. De hamar hozzá lehet szokni, akárcsak a kiszabott diétához. Nem nehéz betartani, és sokkal jobb lett a közérzetem, mint előtte.

Molnár Anikó
Molnár Anikó

 

A kezelés eredménye nálam a következőképpen alakult:

Összesen 3,9 kg zsír jött le rólam.

Derék: mínusz 6 cm.
Köldöknél mérve: mínusz 9 cm.
Köldök alatt mérve: mínusz 8 cm.
Csípő: mínusz 9 cm.
Combfelső: mínusz 9 cm.
Combközép: mínusz 4 cm.
Térd: mínusz 2 cm.
Vádli: mínusz 1 cm.

Zsírszázalék: mínusz 7.

A kezelés ára: 180 000 Ft/8 alkalom.

Mi itt próbáltuk ki:
MediFat® Wellness Club, 1052 Budapest, Petőfi Sándor utca 5. II/7.
Dr. Gajdács Ágnes – 30/655-9676, info@medifat.hu www.medifat.hu

MiaoMei® – egészségmegőrző, fiatalító és fogyasztó rendszer


A program három részből áll:

A Miaomei egy komplex egészségmegőrző rendszer. Lényege a szervezet egészséges egyensúlyának és működésének visszaállítása, amelynek során jelentős súlyvesztés is bekövetkezik. A program egy kéthetes előkészítő fázissal indul. Ennek során történik meg a szervezet salaktalanítása. Már ezen időszak alatt is követni kell a dietetikusok által összeállított étrendet, amivel elkezdődik a táplálkozási szokások átállítása.
Eközben kerül sor a kötelező orvosi konzultációra is. A kúra fő része a 10 napos intenzív MIAOMEI® masszázs, az étrend-kiegészítők egyénre szabott szedése, és a szigorúan betartandó napi ötszöri étkezés.

Ez az első módszer, amelynél előkerül az orvosi vizsgálat, és őszintén örültem neki. Mert egyáltalán nem mindegy, hogy milyen passzban van a szervezet, mielőtt nekivág egy fogyókúrának. A dolog kétlépcsős, először nekünk kell egy laborleletet összehoznunk (de erre van időnk a méregtelenítés alatt), majd a laborleleteket egy orvos – általában belgyógyász, akit a szalon köteles biztosítani – kielemzi, és egy alap háziorvosi kikérdezésen és vizsgálaton is átesünk egyúttal. Egy laborlelet segítségével az is könnyedén kiderül, hogy esetleg nem teljesen jól funkcionál a pajzsmirigyünk, és ez már rögtön magyarázatot adhat a súlyfelesleg kialakulásának esetleges okára.

A MiaoMei masszázs nem hasonlítható igazán semmihez. Nem tudnám elemezni, nem is célom, több elemmel dolgozik. A lényeg, hogy körülbelül negyedóra után lelazultam, mint egy szabadnapos rongybaba, és átadtam magam masszőröm kezének és szakértelmének. Azt nem állítom, hogy nincsenek benne kicsit kényelmetlenebb etapok, de egyáltalán nem vészes, simán belefér a pakliba.
Egészen lenyugodva, „összerakva” másztam le végül az ágyról.

A kezelés részét képezi még (és az árban benne van) tekercselés speciális krémekkel a masszázs után, valamint a kezelés időtartama alatt javasolt táplálékkiegészítők.

Étrend:

Sosem fogtam eddig bele olyan diétába, ahol pontosan, grammra meghatározott adagokat kell elpusztítani percre pontos időbeosztással. Azt gondoltam, ehhez én túlságosan szétszórt vagyok, egyszerűen mission impossible. Ezért szerettem, mondjuk, a 90 napos diétát, mert egy alapanyagot egy napra jó eséllyel meg tudok jegyezni.
Most viszont konkrét és komoly étrend szerint éltem napjaimat. Sosem gondoltam volna, hogy ez könnyű. Nem igényel semmivel sem több szervezést és logisztikát, mint bármilyen más diéta. Sőt! Szinte egyszerűbb, mert még az adagokat is pontosan tudom, így simán és könnyen be tudok vásárolni egy hétre előre.
A diéta alatt fogyasztható sok zöldség, csonthéjasok, teljes kiőrlésű kenyér, sovány sajt, gyümölcs, hús. Igaz, a porciókat ki kell mérni, és némi logisztikát igényel, hogy mindig legyen nálad betevő, de ha belegondolok, hogy sosem vagy éhes, azt gondolom, megéri.
Az ötszöri étkezést azóta is betartom, teljesen hozzászokott a szervezetem, és a súlyomat is remekül tartom.

Eredmények:

Az egy hónap alatt, amelybe beletartozott a kéthetes méregtelenítés és az azt követő kéthetes masszázskúra, összesen 5 kiló 60 dekát fogytam!

A centik pedig így alakultak:

Comb fent: mínusz 2,5 cm.
Derék köldöknél mérve: mínusz 3,5 cm.
Csípő: mínusz 5 cm (ez azért fantasztikus eredmény, mert itt volt a legnagyobb a lerakódás).

A testzsírszázalékom 5,3%-kal csökkent!

A három hónapos fenntartó kezeléssel együtt a kúra végére 9 kiló 20 dekától szabadultam meg.

A kúra ára (egységesen mindenhol, ahol MiaoMei kezeléssel foglalkoznak):

70 000 + 5000 az orvosi vizsgálat, tehát összesen az egy hónapos kúra 75 000-ből jön ki.

A 70 000 forint a következő dolgokat kell magában foglalja (a „kell”-en itt erős hangsúly van, mert ha valahol nem ezt kapod, akkor nem tartják be rendesen a kezelést, erre figyelj oda!):

• 5 db spa salaktalanítás – ez két hét alatt zajlik;
• 10 db 1 órás MiaoMei masszázs egymást követő napokon;
• a masszázsok utáni tekercselés speciális krémmel;
• kiegészítő kapszulák (ez egyéni beállítás alapján történik);
• MiaoMei kekszcsomag.


Királyhágó Szépségszalon
Kozma Ibolya, Torda Kata
1026 Budapest, Királyhágó utca 6.
Bejelentkezés: 06/1-214-8768
ibkoz@freemail.hu
www.miaomei.hu

Blog: Miaomei.blog.nlcafe.hu

 

• IBR-SYSTEM-mel kombinált fülakupresszúrás természetgyógyászati kezelés •


A fogyókúrás terápia három összetevőből állt:

  1. IBR-SYSTEM (integrált biológiai regulációs rendszer)
  2. Fülakupresszúra
  3. Egyéni étrend

Voll-méréssel megállapították, hogy a szervezetem hogyan reagál a különböző élelmiszerekre, fémekre, gyógyszerekre és egyéb anyagokra, mik azok, amiket feltétlenül kerülnöm kell.

Étrendemben kerülnöm kellett a fekete teát, tejet, kávét, cukrot és élesztős dolgokat. Kaptam recepteket, az étrend alapja a sok zöldség, gyümölcs és teljes kiőrlésű gabonából készült étel volt.

A diéta támogatása fülakupresszúrával: fekete retek steril magjai, amelyek a fülcimpa megfelelő pontjaira felragasztva folyamatosan stimulálják az akupresszúrás pontokat. E pontok stimulálásával el lehet érni az éhségérzet csökkentését, a feszültségoldást, az emésztés javítását, az anyagcsere gyorsítását. (Más problémákra is jó.)

Hetente kellett járni, ekkor a gép felmérte az állapotomat, az állapotnak megfelelő pontokra kaptam a fülembe új bogyócskákat. A diéta könnyen betartható, nincs éhezés, sőt nem is szabad, a megengedett ételekből változatos étrendet lehetett összeállítani. Az emésztési zavaraim megszűntek, így a puffadás, a refluxbetegségem panaszai is csökkentek. „Mellékhatásként” elmúlt a több hete tartó derékfájdalom is.

Eredmény:

A kúra 12 hétig tartott, 12 kg-ot sikerült elveszteni.

Tóth Éva természetgyógyász, fülreflexológus – 1082 Budapest, Köztársaság tér 13.
Tel: 06-70/554-3939

Blog: Fülibogyó.blog.nlcafe.hu

 

• Physiomins francia fogyasztókúra •

 

A kezelés egy francia franchise rendszer magyarországi adaptációja. A központi szalonba jártam, ahol az összes magyarországi üzlet alkamazottai megtanulják a kezelés folyamatát. Egy komplex kezelésről van szó, amelyet minimum 12 alkalommal/hetente 2-3 napon át kell végezni ahhoz, hogy garantáljanak bármilyen eredményt. A kezeléssorozat gépek, kozmetikai szerek (krémek, szappan) alkalmazásából, valamint étrend-kiegészítőkből és szigorú fehérjealapú étrendből állt.

Gépek:

A gépek közül az egyik legfontosabb egy ún. rázógép, amelyen minden kezelés alkalmával 10-15 percet kell eltölteni, ez rezgéssel segíti a méreganyagok későbbi kiürítését.

A másik fontos gép az infraszauna, amelyhez a hatékonyság növelésére egy speciális tekercselés is járult.

Elektromos stimulálás elvén működött a kihajtást segítő szerkezet, amelynek kis tappancskáit a hasi és a comb közötti részre helyezve apró elektromos stimulálással segítette a méreganyagok kiválasztását és kiürítését.

Étrend:

Számomra a legnehezebben viselhető dolog az étrend betartása volt. Az étrend ugyanis egy kizárólagos fehérjealapú diéta, ami nagyjából azt jelentette, hogy sovány húsok, nagyon sovány sajtok fogyaszthatóak voltak, nagyjából önmagukban. A szalonban ehhez kaphatóak voltak fehérjealapú étrend-kiegészítők, illetve leves- és desszertporok… A kezelés ideje alatt kizárólag ezt a rendkívül kemény diétát lehet nyomni, minden kicsi kilengést a gépekkel mért BMI index mérő kimutat.

Mivel a kezelések idején éppen 40 fok fölötti hőmérséklet uralkodott a városban, ezért különösen nehéz volt az infraszaunás napokkal megküzdenem. Akkor kizárólag a légkondicionált szalon adott enyhet, lényegében infraszaunából infraszaunába mentem…

Ugyancsak nehéz volt a diéta tartása. Két hét után fizikailag is nehezen viseltem a kemény fehérjebevitelt, úgyhogy muszáj volt oldani, már csak a veseműködés védelmében is.

Eredmények:

A kúra elsősorban a méregtelenítéssel, a zsírlebontással és kihajtással fogyaszt. Így az első eredmények centikben mérhetők. Nálam a közel 6 hét alatt deréktájon 4 cm eredmény született. A combok és a csípő is karcsúsodtak néhány centivel, de mint említettem, az előírt fehérjediétát nem bírtam tartani…

Physiomins Bemutató és Oktató Szalon
V. kerület, Bemutató, Oktató Szalon
Nádor u. 14., 302-8085
www.physiomins.hu

Blog: Franciafogyi.blog.nlcafe.hu

 

Fogyókúra.lap.hu »
Alakformálás.lap.hu »
Hypoxi.lap.hu »
Masszázs.lap.hu »

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top