Életmód

Nem tudom

A Nõk Lapja Cafe immár négy éves hagyományt követ idén is, amikor a nõi felhasználók egyik legkedveltebb ünnepéhez kapcsolódó Valentin napi akcióra készül.

A Nők Lapja Cafe immár négy éves hagyományt követ idén is, amikor a női felhasználók egyik legkedveltebb ünnepéhez kapcsolódó Valentin napi akcióra készül. Ebben az időszakban külön Valentin csatorna indul, amely a szerelemhez kapcsolódó és a női felhasználók által legkedveltebb szolgáltatásokat és tartalmakat gyűjti egybe. A csatorna tartalma a szerelemre és a romantikára épül.



– ha ilyet látsz a szöveg után » , akkor az azt jeéle


A Valentin csatornában – az előző évek statisztikáira alapozva – a legnépszerűbb


 
– tippeket, témákat és szolgáltatásokat gyűjtjük egy csokorba, hogy olvasóink


mindent könnyen megtaláljanak egy helyen. Idén a Valentin nap a párokról, pároknak szól – páros nyeremények, párhoroszkóp, híres párok. Ebben az évben gondoltunk férfi olvasóinkra is, nekik külön Valentin napi képeslappal készülünk, ami újdonságnak számít a hazai piacon. Az olvasók minden témában találnak hasznos tippeket, tanácsokat a mágikus koktélreceptektől a lakásdíszítésen át az ajándékkészítésig, megtalálhatóak a legérdekesebb szerelmi történetek, romantikus képeslapok, és természetesen az évek óta népszerű nyereményjátékok!


• pam
• hun
• jaj











 dsfsd  dsísdf
 dfysfs  dfísfídfsdff



Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top