Életmód

Praktikus tárolás

A konyhai tárolás az egyik legnehezebb feladat a háziasszonyok részére. Meg kell találni a megfelelõ helyet mindennek, hogy a lehetõ legoptimálisabb körülmények között tudjuk tárolni az élelmiszereket és a fûszereket.





A mai hűtőszekrények remek kialakítással lehetőséget teremtenek arra, hogy a zöldségek és a gyümölcsök sokáig frissek maradjanak. A korszerű konyhabútorok ötletes fiókokkal, kis elosztó rekeszekkel is a tárolás megkönnyítésért lettek kialakítva. Ezek mind fantasztikus dolgok, de a legfontosabb az a közeg, ami közvetlenül érintkezik az élelmiszer felületével.


A boltok polcai ma már roskadásig vannak telve a különböző műanyag dobozokkal, amik arra hivatottak, hogy a friss élelmiszer minél tovább az is maradjon. Vannak viszont olyan fogyasztási cikkek, amelyek tárolására a fém vagy az üveg sokkal megfelelőbb. Ilyenek a kávé, a teasütemények, vagy a fűszerek.

Azért, hogy a háziasszonyok tárolási gondjait enyhítse, a Knorr most ajándékba ad egy exkluzív fémdobozt 3 db 60 g-os tyúkhúsleves kocka vásárlása esetén. A praktikus, esztétikus és higiénikus tárolást lehetové tevő fémdoboz a legtöbb kereskedelmi láncban 2006. április végéig lesz elérhető.

Még egy kis segítség! A megújult leveskockák fóliáin a kedvelt ízeket ikonokkal is jelölték, így a dobozban tárolt különböző leveskockák közül is könnyűszerrel kiválasztható a felhasználni kívánt variáns.





Méreténél fogva remekül illeszkedik minden konyhapolcra, sőt esztétikus kivitelezése miatt alkalmas arra, hogy polcunkon ne csak egy praktikus tárolóeszköz, de egy dísz is legyen.











Látogass el honlapunkra! »

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top