Életmód

Koleszterinstop gyógyszerek nélkül

Megnézetted már valaha is a koleszterinszintedet? Tudod, hogy Magyarországon az emberek kétharmadának magas a koleszterinszintje? Akár gyógyszer nélkül is javíthatsz az eredményeken.




Talán nem is tudod, de bárki lehet veszélyeztetett.

Magyarországon az emberek majdnem fele szív- és érrendszeri megbetegedés miatt hal meg, ebben pedig nagy szerepe van az össz- és rossz ( LDL-) koleszterin magas szintjének. A magas koleszterinszint érelmeszesedéshez és az erek összeszűküléséhez vezet. Ráadásul szinte megelőző tünetek nélkül. Eddig az egyetlen megoldás a gyógyszer és a diéta volt, de ki akar gyógyszert szedni, ha van más út is?





Kis odafigyeléssel, egészséges életmóddal megállítható vagy megelőzhető a folyamat. A rendszeres sport, az egészséges táplálkozás, a kevésbé stresszes életmód máris sokat segít. Persze nem árt odafigyelni az öröklött tényezőkre is: ha családunkban előfordult már szív és érrendszeri megbetegedés, valószínűleg az átlagosnál nagyobb eséllyel betegszünk meg magunk is, ezért még fontosabb, hogy megtegyünk minden tőlünk telhetőt szívünk egészségéért. 

Szerencsére már hazánkban is kapható a Flora pro.activ margarin, az első koleszterinszint-csökkentő élelmiszer.
A nyár folyamán széleskörű tesztelést folytattak hétköznapi emberek és dietetikusok részvételével, és az eredmények azt mutatták, hogy a Flora pro.activ fogyasztása átlagosan 10-15 %-kal csökkenti a koleszterinszintet, gyógyszer szedése nélkül.





A Flora pro.activ növényi szterin tartalmú margarin, melynek rendszeres fogyasztása egészséges (magas zöldség- és gyümölcstartalmú) étrenddel párosítva három hét alatt klinikailag igazoltan 10-15%-kal csökkenti a koleszterinszintet.

Napi két-három szelet Flora pro.activ margarinnal megkent kenyér elfogyasztásával máris sokat tettél a szív- és érrendszeri betegségek kockázatának csökkentéséért.

Bővebb info: Flora Institute

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top