Életmód

A wellness-lány naplója

Alapos felkészítés után útjára indítjuk a Wellness-lányt, Katát a helyes táplálkozás, az egészséges életmód, az asztrológia, a feng shui és még számtalan wellness-érdekesség útvesztõjében.






Kata, a Wellness-lány
Élményeiről ő maga számol be.
„Izgatottan és kíváncsian tettem meg az első lépéseket a Wellness-kalandtúrán: testi-lelki állapotfelmérésen vettem részt. Csak úgy kapkodom a fejem a felkínált lehetőségeket látva: asztrológiai elemzés, edzésterv, személyre szabott diéta… Bevallom, tartottam tőle, hogy Rubint Réka jól megfuttat és „fekvőtámasz-nem-tudományomat” is ellenőrzi majd állapotfelmérés gyanánt. Már előre készültem, hogy elmondom: az állóképességem fejlesztésre szorul, porckopás van a térdemben, a „saláta dresszing nélkül” típusú étrendtől egy nap alatt kidőlök, és egyébként is kiráz a hideg mindentől, ami kötelező. Szerencsére hamar egyezségre jutottunk.

Réka igyekszik majd egyéniségemhez illő mozgásformákat összeállítani, mert a monotóniától elmegy az életkedvem. Lovaglás, bringázás, síelés, tollaslabda jöhet bármikor, de a kondigépeknek a közelébe sem megyek, mert a drasztikus dolgoknak nem vagyok híve. Az első feladat az volt, hogy írjak egy listát minden ételről, italról, amit szeretek. Nem probléma, szinte mindenevő vagyok, csak elég legyen a papír. Fogyni úgysem szeretnék, a koplalásra sem tudna rávenni senki. A célom egy mélyebb változás, mely nem a külsőségekben, hanem a kisugárzásban mutatkozik meg. Szeretném végre igazi nőnek érezni magam! És ehhez, úgy gondolom, nem elég a diéta, a szép alak, vagy a smink. Izing Klára asztrológiai elemzését is kíváncsian vártam. Hét éve már készítettek nekem egyet, itt a remek alkalom összevetni a kettőt. Ez persze nem sikerült, mert én sem vagyok ugyanaz, mint akkor. Az asztrológus sok felismerésemet megerősítette, például, hogy valóban a nőiességem kibontakoztatása a feladatom.”






Rubint Réka személyi edzővel

Rubint Réka személyi edző véleménye:
– Kata csak minimális mértékben tér el az ideális testsúlyától. A változást kilókban nem is veszi majd észre, mert az icipici felesleg a diéta és az edzések hatására izommá fog alakulni. Jó lesz vele dolgozni, mert fogékony, szereti a testét. A hátizmait kell megerősíteni, hogy javuljon a tartása, a popsija megemelésével pedig a csípője is keskenyebbnek fog látszani.








Izing Klára asztrológus elemzése

Izing Klára asztrológus elemzése:
– Kata igazi vezéregyéniség, aki képes magával ragadni a környezetét és kijelölni mások számára is az irányt. Ambíciózus személyiség, aki egész életén át sokat tanul, azért, hogy ezzel segítségére legyen másoknak. Életének fő feladata a női szerep gyakorlása a családjában. Munkájában változásokra számíthat, új területen érhet el rendkívüli sikereket. A sorstól éppen ezért kapta a nagyszerű lehetőséget, hogy egy éven át Wellness-lány lehet.


További kalandok

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top