Életmód

Házimunka és még több szabadidõ?

Bizony vannak olyan készülékek, amelyekkel a két dolog nem zárja ki egymást. Az Indesit legújabb termékei éppen azért készültek, hogy megkönnyítsék az életedet!


Gyors mosógépek és különleges programok sportkedvelőknek, hűtőszekrények, amelyekben az üdítős fémdobozok és üvegek jól elhelyezhetők, mosogatógépek, amelyek 40 perc alatt végeznek a munkával. Ezekkel a gépekkel igazán kényelmes háztartást lehet létrehozni!

A mosógépek különlegesen rövid idő alatt tisztítják ki ruháidat, ráadásul külön funkciót terveztek a sportruhák tisztításának. És ami világújdonság: külön program a sportcipődnek.


A mosogatógépek tágasak és gyorsak, víz-, idő- és energiatakarékosak. A napi mosogatáshoz elég nekik 40 perc, ráadásul fél adagos beállításuk is van.

A hűtők belső tere hihetetlenül nagy, mindent elnyel, amit csak kell. Belső bevonata akadályozza a penész és a baktériumok elszaporodását, így az élelmiszerek tovább eltarthatók. A Play Zone szerkezetben, amit akárhova tehetsz a hűtőben, minden gyorsabban hűl le.

Az már csak hab a tortán, hogy ezek a szerkezetek szépek is. A hagyományosan híres olasz design most sem hazudtolta meg magát!

Töltsd az időd kellemesebben, mint házimunkával!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top