Életmód

Fat Free Fogyiklub

A Fat Free mindenkit szeretettel vár, aki szeretne végleges megoldást az elhízással szemben. Az eredmény pedig az életmódváltás, egészségesebb táplálkozás és rendszeres mozgás lesz. Kedvvel!

Fat Free Fogyiklub

Fogyókúrás életmódtanfolyamok

Több, mint másfél éve kezdte meg működését a
Fat Free Fogyiklub országos életmód klubhálózat. Jelenleg az országban húsz helyszínen működik a klub. A klubvezetők dietetikusok, testnevelők, fitness trénerek, orvosok és természetgyógyászok közül kerülnek ki.

A Fat Free Fogyiklub olyan segítséget nyújt, amely a gyakorlatban is kitűnően vizsgázott. A siker fontos feltétele azonban az, hogy a fogyni vágyó vállalja annak felelősségét, hogy a tanfolyamon megértett és megtanult apró életmódbeli változtatásokat valóban lépésről lépésre megvalósítja további életében. A kitűzött célok – legyen az karcsúbb test, alacsonyabb vérnyomás, kisebb testsúly, jobb közérzet – csakis következetes életvitellel valósíthatók meg.

Megtanítjuk a résztvevőket kezelni a súlyfeleslegüket

A Fat Free Fogyiklub hat hetes életmódtanfolyamokat szervez. A résztvevők ennek során hetente egyszer az elhízás és egészséges fogyás témájában ismeretterjesztő előadásokat hallgatnak. A szemináriumok célja, hogy eloszlassák a fogyást érintő tévhiteket. A tudatosság és megértés talán a legfontosabb eleme a Fat Free életmódtanfolyamoknak.

Emellett egy dietetikus által összeállított mintaétrend segítségével beállítják a táplálkozásukat. Szó sincs koplalásról és durva kalóriamegvonásról. Napi öt étkezést tartalmaz a program, amelyet nagy gonddal állítanak össze. Az étrendben minden komponens megtalálható, amely szükséges a szervezet egészséges működéséhez.

A program fontos része a heti háromszori zsírégető hatású testmozgás, amelynek intenzitását egy speciális készülék, a pulzusmérő óra határozza meg.
A fogyiklubban a résztvevők mindig együtt végzik a zsírégető mozgásprogramokat. Senkinek sem kell attól tartania, hogy nála sokkal ügyesebb, edzettebb, sportosabb emberek között kellene gátlásokkal küszködnie. A hat hét során öröm nézni, ahogy a csoportok egyre ügyesebbek, és mindinkább élvezik az edzéseket.

Több mint ezer sikertörténet

Az eredmények fantasztikusak. A klubhálózat működése során eddig több mint ezer vendég adatai bizonyítják a módszer hatékonyságát. A legfontosabb eredmény az, hogy a vendégek többsége igazi életmódváltásról számol be.

 

További információ: Fat Free Fogyiklub

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top