Életmód

Fogyász plusz, nem csak fogyókúrázóknak

Ha nem tudsz minden nap ananászt és papayát enni, még nincs veszve semmi. Bár ezek biztosítanák a megfelelõ méregtelenítést és fogyást, tablettába csomagolva is kiválóan mûködnek.




Az ananász-papaya tabletta közel 3 éve van Magyarországon forgalomban, és ez idő alatt kialakult az a rendszeres fogyasztói réteg, amely egyrészt fogyás céljából szedi, másrészt viszont a táplálkozási hibák korrigálása miatt. Mit jelent ez? Nap, mint nap fogyasztunk olyan ételeket, amelyeket szervezetünk igazából nem tud feldolgozni, és így súlyunk rendszeresen növekedik. Ha táplálkozásunkba beillesztjük az ananász-papaya tabletta fogyasztását, akkor ez garantálja, hogy a zsír szervezetünkben ne rakódjon le, sőt meglévő zsírpárnáinkat is folyamatosan lebontja, és kiüríti a szervezetből. Az aktív enzimek elérik azt, hogy naponta rendszeresen legyen székletünk, és az étkezések után sokszor jelentkező puffadást, kellemetlen közérzetet is kiküszöbölhetjük vele. A Fogyász ma már nem csak egy aktív enzim tablettát jelent, hanem egy méregtelenítő-fogyókúrás termékcsaládot is.





A Fogyász család második tagja a Fogyász K, ami egy fantasztikus anyagra, a kendermagra épül.
A kendermaghoz még számos olyan hasznos ásványi anyag-, és vitaminforrást biztosító magvat és rostokat tartalmazó kiegészítő anyagot tettünk, ami biztosítja, hogy a szervezet számára szükséges összes ásványi anyagot, vitamint, és rostanyagot bevigyük. A Fogyász K elkészítésének az volt a célja, hogy ha valaki komolyan veszi a fogyókúrát, akkor mindössze a Fogyász A és Fogyász K elfogyasztásával betartott diéta kapcsán jelentős súlycsökkenést érjen el, illetve szervezetét egészséges, fitt állapotban tartsa.






A kendermagban lévő olajok (omega3, omega6, omega9) egyébként olyan speciális réteggel vonják be a gyomor falát, amely az éhségérzetet folyamatosan csökkenti. A porból készíthetünk kását, vagy esetleg joghurtba, kefirbe is keverhetjük.







A Fogyász C a „táplálkozási kalózok” kedvenc itala. Alapja a kombucha koncentrátum, amelyben ananász és papaya gyümölcsöket is érleltünk. Aki néha táplálkozási „kihágásokat” követ el, az étkezés közben, vagy után fogyasszon ebből az italból ásványvízzel higítva másfél-két decilitert, és a szervezet így garantáltan gyorsan elhárítja ezek következményeit. A Fogyász C jól kiegészíti a Fogyász termékcsaládot, abból a szempontból is, hogy támogatja szervezetünk emésztőrendszerének élő mikroflóráját is, a kombuchában ugyanis számos tejsavbaktérium, acidophylus, B-komplex, A-, C-, E-vitamin és enzim található.

A fentiekben a testünk fogyástippjeiről írtunk, de ne felejtsük, hogy az elhízás mindig a fejben kezdődik.
A kordában tartott gondolatok jelentik a kordában tartott testsúlyt.

Összegezve a Fogyász családot mindazoknak ajánljuk, akik szeretnék szervezetüket folyamatosan méregteleníteni, szeretnének hosszú távú és megbízható súlycsökkenést elérni, illetve maguknak egészséges közérzetet biztosítani. A Fogyászról további részleteket a www.kombucha.hu weboldalon találhatsz. Termékeink minden nagy drogéria hálózatban, illetve bio boltban megtalálhatók.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top