Életmód

Egyenes testalkat

Az ebbe a típusba tartozó hölgyek általában magasak (175 cm körül), jellemzõjük a hosszúkás arc, a hangsúlyos orr. Ilyen alkatú például Cameron Diaz, Uma Thurman vagy Jerry Hall. <br>





Mi jellemzi? Válla és csípője elölnézetből szinte egy vonalban van, dereka körülbelül 15 centiméterrel keskenyebb a csípőszélességénél. Személyiségjegyei: független, rendíthetetlen nyugalmú, imádja a kihívásokat, a kalandokat.

Kísértések: tele van élet- és akaraterővel, mégis, mind étkezési szokásainak megváltoztatása, mind a diéta betartása komoly nehézséget jelent számára. Szereti a tejtermékeket és a gyorsan elkészíthető, gyakran egészségtelen ételeket, pedig ezekről le kellene mondania.

Ajánlott diéta: fogyasszon sok fehérjét, például csirkét, pulykát és halat. A változatosság kedvéért azonban tofuval, mogyoróval, magvakkal, például müzlivel, és zöldfélékkel is színesítheti az étrendjét. Például reggelizhet főtt tojást pirítóssal, ebédelhet egy nagy adag zöld salátát natúr pulykamellel, vacsorára pedig ehet halat paradicsomsalátával. Igyon minél több ásványvizet és gyógyteát.

Amit kerülnie kell: lehetőleg kerülje a tejtermékeket, kivéve a margarint és a bio-kultúrás joghurtot. Lehetőség szerint hagyja el a túlságosan cukros ételeket, és a fehér lisztből készült termékeket.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top