Életmód

Mazsolázgatás idei rendezvényekbõl

Bemutatjuk Nektek, hogyan ünnepel a Cerbona. Volt itt születésnap, sportnap, és a hûséges dolgozók is elnyerték jutalmukat! Sok kép!









 










 


 








2003. március 6-án impozáns környezetben, a Pesti Vígadóban került megrendezésre a Cerbona márkanév 15. születésnapi party-ja. A bejáratnál cilinderes „ajtónálló” fogadta a vendégeket. A műsor megkezdése előtt, cégünk teljes termékskáláját bemutató látványasztalról mindenki kedvére falatozhatott, s itt került bemutatásra az első hazai márkázott Szalagos Liszt termékcsalád is.





A díszteremben már vidám társalgás folyt, mikor Geszler Dorottya, az est háziasszonya megnyitotta a rendezvényt.
Ezt követően Csodó Tibor – az Igazgatóság Elnöke – az elmúlt 15 évet értékelte, majd Szabó István Tivadar -a társaság Vezérigazgatója – a cég jövőképét vázolta.

A műsort revütáncosok színesítették, igazi „vígadós” hangulatot varázsolva. A vendégek később a Hegedű Hercegnői, vagyis a Princess együttes felemelő koncertjében gyönyörködhettek.







 


 


 




 






Az est folyamán mindenki próbára tehette szerencséjét a kaszinóban, jóllakhatott a különböző ínyencségekből, s a szülinapi tortából. A vendégsereg mindvégig jól szórakozott, erről a szivarsarok, valamint a finom koktélok gondoskodtak – mely utóbbiakat Lajsz András készítette.
A kaszinóban „begyűjtött” zsetonokkal tombolasorsoláson lehetett részt venni, melynél Schobert Norbert, és Rubint Réka segédletével az összes ajándék gazdára talált.



Bár a gála megismételhetetlen, azért mi öt év múlva újra megpróbáljuk felülmúlni…








„…közös munkánk eredményeként…” – így kezdődött az a meghívó, melyre a cég vezetői invitálták 2003. március 7-re azon munkatársakat, akik már minimum 15 éve dolgoznak vállalatunknál. A rendezvénynek a Fejér Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Európa terme adott otthont.







A „frissítő” pezsgős fogadás után Csodó Tibor, és Szabó István Tivadar köszöntője következett, majd minden meghívott átvette névre szóló ajándékát. Férfi munkatársaink arról sem feledkeztek meg: közeleg a nőnap, így minden hölgynek egy-egy szál virággal kedveskedtek.
Az est remek hangulatban telt, s már a svédasztalos vacsora közben mindenki nosztalgiázott. Később előkerültek a régi fényképek, a brigádnaplók, a közös utazások emléke… így az eredetileg tervezettnél sokkal tovább tartott a fergeteges hangulatú rendezvény!

Ezúton is kívánunk munkatársainknak a következő 15 évre egészséget, jókedvet!






A sminkelést nem lehet elég korán kezdeni…



 

 Képek a sportnapról:


 


 


 


 






…és nyertek! Övék lett a vándorkupa, a pezsgők, és az elismerés! Gratulálunk!






A kukoricamalom fiai nem kukoricáztak…



 


 


 


 


 


 


 








…és csikorogtak a fogaskerekek!






Állati jó buli!






 


 


 


 


 








A sportnapon mindenki megtalálhatta a kedvére való játékot!


Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top