Életmód

Életmód a csészében

Bizonyára Te is százszor hallottad már, hogy a napi folyadékbevitel mennyire fontos. És persze az sem mindegy, mivel csillapítod szomjadat. Válaszd a Pickwick Életmód teáit!





Ha már unod a vizet, vagy egyszerűen valami újra vágysz, az igazi jó választás a Pickwick megújult Életmód teái közül bármelyik. Fedezd fel a Csipkebogyó-Hibiszkusz teát, Kamilla teát, Eperízű csipkebogyó teát és Borsmenta teát!

Velük igazán olyan innivalót választasz nap mint nap, mellyel tehetsz egészségedért és jó közérzetedért. Ha már szeretnél kikapcsolódni a mindennapok rohanásából, stresszéből, egyensúlyra vágysz, dobd fel magad ezekkel a kényeztetően finom teákkal. Válaszd a Neked tetsző változatot, hogy növeld ellenállóképességed, relaxálj vagy új erőre kapj.

És hogy kinek ajánlja a Pickwick az új Életmód teákat? 
Mindenkinek, aki odafigyel magára, és egészségére. Mindenkinek, aki szereti az igazán finom ízeket. Mindenkinek, azoknak is, akik nem koffeinnel frissülnének, hiszen ezek az italok nem tartalmaznak koffeint. Mindenkinek, aki természetes anyagokból készült innivalóra vágyik. Mindenkinek, aki kerülné a tartósítószereket.


Próbáld ki, és szeresd meg a megújult Pickwick Csipkebogyó-Hibiszkusz teát, Kamilla teát, Eperízű csipkebogyó teát és Borsmenta teát!


 







Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top